Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Labrador szuka: 23kg 51cm a...

Labrador szuka: 23kg 51cm a marmagassága 6 hónapos Szerintetek ez /kicsinek / közepesnek vagy /nagynak/ számít?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 12:01
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ráadásul átszámoltam újra és még csak -> 5 HÓNAPOS <- és pán napos. mindenesetre köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 15. 15:06
 12/34 anonim ***** válasza:
az én labim 4 éves és 33 kilo és egyáltalán nem kövér, csak izmos és szukA
2010. aug. 15. 16:14
 13/34 anonim ***** válasza:

Nekem inkább soknak tűnik...

Az én labi szukám 59 centi 25 kiló 5,5 éves.

2010. aug. 19. 11:57
 14/34 A kérdező kommentje:
most par honappal a kerdes utan --- 34kilo(izmos)kutya lett belole.
2011. márc. 27. 23:57
 15/34 anonim ***** válasza:
Számomra egy labrador szuka 34 kilósan sok.... Ekkora súly rettentően megterhelheti az ízületeit, erre figyeljetek oda!
2011. márc. 28. 00:23
 16/34 A kérdező kommentje:
minden nap futok vele 3-4 kilómétert + sétálni is szokott ezeken a napokon. 57cm a marmagassága.
2011. márc. 28. 14:54
 17/34 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de 3-4 km az nem sok...pláne egy kutyának. Az még sétálva is 45-50 perc, futva, mondjuk 20-25.

57 centihez a 34 kiló meg pláne sok.

Az enyém 59 centi és 25 kiló.

[link]

Ezt nézve a tiéd majdnem 40%-kal súlyosabb. Az rengeteg. Tegyük fel, h erősebb csontú, de ennyit azért nem számít. Ne haragudj meg, de így látatlanba 4-5 kiló felesleg tuti van rajta, ami az ízületeinek nagyon nem tesz jót - pláne h a labrador nagyon hajlamos a diszpláziára. Ekkora kutyát nem futtatnék hosszú távon (10 km) inkább hosszabb séták, néhány intenzívebb labdás, játékos részekkel és úsztatás.

2011. márc. 28. 15:35
 18/34 A kérdező kommentje:

Nem akarlak megbántani de a te kutyád egy csontkollekció.

Ha megnézel a neten labikról képeket meglátod hogy sokkal zömökebb kutya. Az én kutyám végtagjai 2x ilyen vastagok.

A Doki egy hónapja azt mondta dagadt és ez után lefogyott 5 kilót.

Most mikor legutóbb voltuk azt mondta

"így néz ki egy egészséges labrador"

2011. márc. 28. 16:48
 19/34 A kérdező kommentje:

[link]

HA HASONLÍTANOM kéne így néz ki attól eltekintve hogy nem fiú és valamivel hosszabbak a lábai.

2011. márc. 28. 16:51
 20/34 anonim ***** válasza:

De ezekkel a kutyákkal nem is lehet sportolni, vadászni.

Az enyém aktív sportkutya. Nem field trial ősöktől származik (mert azoknak a testfelépítése kicsit más), pusztán jó karban van tartva. Egy kutyának - bármilyen fajta is - legyen horpasza és simogatásnál ki lehessen tapintani a bordáit. Ennek a kutyának nincs horpasza és láthatóan (a nyakán és a mellkasán) sokkal vaskosabb mint kéne. Szomorú h ez a kiállításokon a követelmény. Egy ilyen kutya kondícióban nem tudna végigcsinálni egy egész napos túrát/vadászatot. Én nem viszem kiállításra az enyémeket, csak annyit szeretnék h legyen egészséges - egy elhízott kutya viszont sehogy sem lehet egészséges.

De akkor te tudod...

Te egy kérdést tettél fel, én válaszoltam, h SZERINTEM sok a 34 kg egy 57 cm-s labradornak. Innentől a te döntésed h ezt elfogadod vagy sem. Esetleg linkelhetnél róla képet ugyanígy oldalról ill. fölülről a hátáról.

2011. márc. 28. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!