Mit gondoltok azokrol a Staffi gazdikrol akik nem viszik setalni a kutyakat?
Figyelt kérdés
2 kutya. Kertes haz de nem kint vannak a kutyuk hanem bent. Elzarva2021. jan. 19. 15:54
1/16 anonim válasza:
Azt hogy pusztuljanak meg és ha tehetném elvenném tőlük a kutyákat !
2/16 anonim válasza:
Tokmindegy milyen kutyaja van az embernek, ha nem viszi setalni, nem foglalkozik vele, az gaz. De biztos, hogy nem viszik? Te ki vagy a sztoriban? Csak mert ha valami tavoli rokon vagy szomszed, akkor nem biztos, hogy ennyire belelatsz az eletukbe. Azok, akik bent tartjak a kutyajukat, altalaban foglalkozni, mozgatni is szoktak oket, kulonben szetszednek a hazat.
3/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem viszik, szerintuk eleg , ha kimennek elintezni a dolgukat. A kutyak se igenylik mar, az lehet? Elvammak bent
2021. jan. 19. 16:04
4/16 anonim válasza:
Az lehet,mert szerintem hozzászoktak már a benti szobahőmérséklethez. Nekünk a benti az yorki,igaz,de kiskorában sokat vittük ki,1 nap 3szor is,most meg már ruhában is megfagyna kint,teraszra sem akar kimenni,pedig fürge fajta és mehetne,de így csak tavasz-nyár amikor ki akar menni az udvarra futni.
5/16 anonim válasza:
Nagyon el tudnak lustulni. Lehet, hogy úgy tűnik, hogy nem igénylik. De biztosan nem egészséges, főként szellemi szempontból.
6/16 anonim válasza:
Nekünk annó a panelban volt egy szomszédunk, aki a másfél szobás lakása előszobájában tartott valami kisebb borjú méretű jószágot. Szó szerint csak pisilni vitte le a kapu melletti 20nm-es fűre 1-1 percre alkalmanként. Full idióta állatkínzónak tartottuk.
7/16 anonim válasza:
4! Azért egy yorkit ne keverjük egy staffival szerintem
8/16 anonim válasza:
Staffim van. Ha heti 3x nem megyek el vele 3 oran at futni,megragja a lakast. Mivel sportos vagyok,ezert nyugodt szivvel valasztottam ot.Nyugtalan,ugrandozos lesz.
Es o meg egy alacsony energiaszintu kutyus.
Setalni is viszem ezenkivul.
A lakasban szabadon van. Ninxs ketrecben tartva!!
Nagyon igenyli az emberi es kutyatarsasagot is.
Sajnalom a ketrecbwn tartott staffikat.
9/16 anonim válasza:
Azért egy stafi, ha egészséges, akkor nem kis mozgásigényű. Nem lehet, hogy azért nem viszik, mert valami mozgásszervi gondjuk van a kutyáknak, és a fájdalmak miatt nem tudnának sokat menni?
10/16 anonim válasza:
9: ez elég gyakori ennél a fajtánál. Ismerősöknek is van. Nem szabad futtatni, lépcsőzni. Persze sétálni viszik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!