Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen tápot ajánlotok egy...

Milyen tápot ajánlotok egy fajtatiszta kistestű kölyök kutyának? (ár nem számít)

Figyelt kérdés

2021. jan. 19. 00:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanolyat, mint egy keverék kistestű kutyának.
2021. jan. 19. 08:43
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
10:van készre összeállított barf menü pl Mush menü, Fresco stb....
2021. jan. 19. 09:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Barfozni nem akarok, száraztápot kérdeztem. Bichon havanese fajtájú kutyus.
2021. jan. 19. 12:30
 14/18 A kérdező kommentje:
10-es konkrétan mikkel lehetne kiegészíteni a tápot? Ha tudnál segíteni benne, megköszönném.:)
2021. jan. 19. 12:33
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Tápot hússal nem ajánlatos kiegészíteni, más az emésztési ideje. (Hosszú távon bélgyulladás lehet a következménye) Én barfozok, de próbáltunk több tápot is nem váltak be.(Orijen,Acana,N&D, Brit Care)

Ha az ár nem számít akkor Orijen, vagy Acana illetve egy más technológiával készült táp a Fresco. Szerintem az utóbbi az jobb, bár ha az elsők közül kap valamelyiket ugyanúgy megfogja kapni azt amire szüksége van (meg pár olyan dolgot amire nincs).

2021. jan. 19. 13:36
 16/18 A kérdező kommentje:
15ös, sokan azt írták, az orijen erős, attól még nem lesz tőle baja? (sosem hallottam még olyat, hogy egy táp erős)
2021. jan. 19. 17:09
 17/18 anonim ***** válasza:
13%
Hozzá kell szoktatni, tény vannak olyan tápok amit nem minden kutya bír de ilyenkor érdemes egy másik ízesítést választani. Ne aggódj egy kis hasmenése lesz maximum. Azt ajánlom hogy több ízt vegyél az elején és próbáld ki melyik izlik és jó a kutyusodnak
2021. jan. 19. 17:13
 18/18 anonim ***** válasza:
16%
Bár száraztápot kérdezték, az Orijennek vannak Freeze Dried tápjai is, csak az nagyon nagyon drága... De kombinálni is lehet a szárazzal, elvileg le vannak itt írva az arányok: [link]
2021. jan. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!