A kistermetű kutyákat miért nem viszik sose futtatóba?
Szóval naponta 2-3 kutyafuttató mellett visz az utam, de kistermetű kutyákat kb sose látok bent,pedig a környéken van vagy 100 francia bulldog meg yorki meg bison meg stb stb kistermetű kutya, de őket csak pórázon látni mindig. Pedig ha arányaiban számolunk, a lépcsőházunkban van 5 kutya, abból 4 ksitestű, tehát 80% kistestű, de a kerületben kb ugyanez az arány, tehát 80% esély van arra hogy kistestű kutya legyen benn a futtatóba, 20% pedig hogy közepes vagy nagy. Mégis csak a nagyobbak vannak bent. Fú tudom hogy furán írtam le, de értitek a kérdést szerintem.
Ez miért van? Féltik őket? Ti is tapasztaltátok ezt?
Kistestű kutyáim vannak.
Lehet szimplán nem akarják a nagyobbak közé bevinni őket. Én se vinnem be a csivavámat 2 németjuhász mellé. Balesetek előfordulnak (fellökik, ráesik játék közben stb)
Mi se járunk futtatóba, mert kicsi és borzalmas a talaj. Inkább elmegyünk a parkba, ahol a többiek is elengedik őket játszani. Ott mindenki el tud különülni, ahogy neki tetszik (idősek, kölykök, nagyok, kicsik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!