Fürdetnétek 2-3 hetente a kutyát ezzel a samponnal?
Figyelt kérdés
Van levendulás változata is. Sok jót olvastam róla véleményekben is,de vajon tényleg mindennap használható?
Nem akarom mindennap fürdetni a kutyámat,de azért érdekelne a véleményetek.
2021. jan. 11. 17:19
11/21 anonim válasza:
Le lehet pontozni de attól még hetente fogom fürdetni ti retardáltak.
12/21 anonim válasza:
Az ember azert mossa a szorzetet, mert mi verejtekezunk ... kutya nem csinal ilyet. A kutyanak nem kell furdeni! Kutya nem izzad, a kutya szore nem lesz zsiros, Kutyanak semmi szuksege a furdesre. A kutya nem ember.
13/21 anonim válasza:
"ez milyen jó,nem mellesleg illatos is"
Kutya egy kicsit maskent erzi a szagokat, sokkal intenzivebben … ami a gazdinak fincsi, az a kutyának hanyinger!
De csináld nyugodtan, a te kutyad!
14/21 anonim válasza:
Szerintem siman berakhatod a mosogatogepbe, amosogep azert nem jo mert forgodobos ... a mikroban meg megszarithatod :)))
Ha elotte jol kiklopfolod a kutyat, akkor a mosas utan puha lesz a szore :DDD
15/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi a tippet ;)
2021. jan. 11. 18:19
16/21 A kérdező kommentje:
Nekem muszáj fürdetnem,ha tetszik ha nem,máskülönben már kopasz lenne és vörös lenne a bőre. Na de jó,akkor ugyanitt a fent említett sampon eladó. Nem kisérletezek.
2021. jan. 11. 18:23
17/21 anonim válasza:
"jó,akkor ugyanitt a fent említett sampon eladó"
... vegre egy jo otlet, de legalabb poenos :))))
18/21 anonim válasza:
Nem belsoleg van problemaja? Borkaparekot vettek?
19/21 anonim válasza:
Nekem ugy tunik ebbol, hogy a sampon es a furdetes elnyomja a tuneteit, de ettol fuggetlenul van valami baja. Eddig milyen vizsgalatok voltak?
20/21 A kérdező kommentje:
Sok vizsgálaton volt,ennek már 4 éve. Végül a diagnózisa veleszületett bőr rendellenesség,amire gyógyír a sampon és emellett a drága táp és a gyógyszerek.
2021. jan. 13. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!