Árt a kutyáknak, ha véletlenül a földről esznek?
Figyelt kérdés
A barátnőm 2éves bichonját etettem, úgy hogy apró húscafatokat dobtam neki, ő pedig elkapta a levegőben. Az egyik darabot elvétette, ami a beton járdára esett, és onnan ette meg. Pont ekkor jelent meg a barátnőm, látta hogy a kutya a betonról eszik, és nagyon dühös lett. Kiabált velem, és azt mondta, legyközelebb ő is a padlón tálalja majd vacsorát nekem.2021. jan. 9. 08:57
2/13 anonim válasza:
Dehogy baj. Egy embernek se lenne baja attól, hogy a betonról eszik (bármennyire undorodunk tőle), nemhogy egy kutyának. Az enyém a földet is eszi állandóan. Kicsit el van szállva a barátnőd...ilyen "anyakicsipicimucipucikája" kutyatartónak hangzik.
3/13 anonim válasza:
A barátnőd kicsit túltolja a dolgot.
4/13 anonim válasza:
Tènyleg túl tolja a barátnőd legközelebb hagydrá az etetèst inkább hogy ne legyen veszekedés
6/13 anonim válasza:
Ennyitől biztos nem lesz baja.A barátnőd meg...Úgy látszik ha a kutyájáról van szó túl tolja
7/13 anonim válasza:
A kuyták ősidőktől fogva a vadonban a poros sáros füves földön fogyasztották el az élelmüket. Ez most sem baj nekik. A gazdi egy hisztis buta pitcha.
9/13 anonim válasza:
Vicces. Az nem baj, hogy a földön fekszik? :D Már, hogy lenne baja attól, hogy a földről eszik a kutya.. Mindig is onnan ettek. Gondolom akkor kutya cipő is van rajta.. 😂
10/13 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. A barátnőd meg kicsit bolond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!