Mi baja lehet a kutyának?
Rohamokban tör rá, folyamatosan hangosan nyög, egyet egyet ugat is mellé. Utána abbahagyja, majd kb óránként újrakezdi 10 percre.
Gondoltam csak fázik (szigetelt ól, alatta szalma), beengedtem a fűtött garázsba, de 5 perc múlva folyamatos ugatással jelezte, hogy ki akar jönni.
Állatorvost nem tudom elérni, ebben az országban ünnep van, ilyenkor még embert se gyógyítanak...
Köszi a válaszokat, mi nem azok vagyunk, de igen, itt az állam szerint is 7.-én van ünnep.
Infúziót kapott, kettőt. Vese elégtelensége van az állatorvos szerint, egy kullancs okozhatta, aztán legyengült immunrendszerrel könyen megfázott. 5 injekciót is kapott, illetve reggelre ideadott 5-öt, azt nekem kell beadnom az állatnak, kb fogalmam sincs hogy, mert eléggé írtózok a vértől. Csöppet jobban van, már föl bír állni, csak nagyon-nagyon reszket olyankor. Meleg helyre vittem, betakartam.
Veszettség oltást is csak 1x kapott még (itt nem kötelező, meg gyakorlatilag senki nem is szokta, én beadattam neki 1 éves kora előtt, meg az összes ajánlott kölyökkori oltást is), 2 és fél éves a kutyus, remélem nem az, mert akkor nincs mit tenni, de az orvos szerint nem az.
Köszi mindenkinek az aggódást, holnap este megint viszem vissza infuzióra. Illetve édesanyám viszi :)
Köszönöm szépen, hogy írtál.
Nagyon sajnálom szegény kutyust, mert fájdalmai lehetnek.
Mielőbbi gyógyulást neki!
Ti is vigyázzatok magatokra!
Üdv Nektek! :)
Szia!
#13-as válaszoló vagyok.
Örülök, hogy találtál orvost! Remélem a kutyusod mielőbb rendbe jön! Nektek is mielőbbi gyógyulást a covidból! Szurkolok!! :)
2/14-es vagyok. (13 óra).
Az előbb írtam 20:24-órakor, és véletlenül a 13 órát írtam a hashtag mögé.
Elnézés! Nem a 13-as válaszoló vagyok!
2/ vagyok. Nem is értem mit néztem el tegnap. Na, mindegy.
Jogosan pontozott le, aki lehúzta a válaszom, mert nem 13 órakor írtam, hanem 07:30-kor.
Igaz, hogy a dislike jogos volt, de aljasság, hogy mindenkit lepontozol!
De, ember módjára kellett volna válaszolnod és nem aljas módon lepontozni!
M.A.K.A.B.A. :D
Üdvözöllek!
Jól van a kutyus?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!