Hogy tudom a kutyusomat rászoktatni a jó tápra?
Ha meg így sem megy, akkor a radikális megoldáshoz folyamodnék, amit a szakemberek szoktak ajánlani.
Leraknám a kaját, és adnék neki 10 percet hogy megegye. 10 perc múlva elvenném a tálját, ha van benne, ha nincs. Egy idő után rájön hogy ha nem akar éhezni, akkor enni kell mikor lehetősége van rá.
A Chappy a legalja táp. Persze, hogy ette, mert tele van ízfokozóval és adalékokkal! És persze, hogy nem eszik most olyan tápot, amelyik nem tartalmaz ilyeneket! Mintha a gyerekedet csak mekis étellel tömnéd, majd utána elvárnád, hogy egy meg az egészséges ételeket is.
Mondjuk nem is értem minek neked kutya, ha az ételén spóroltál. Ha moslékkal etetted.
Azert beszeltek csak ra a Premiere-re, mert a Fressnapf sajat markas termeke ... ezzel nem azt mondom, hogy rossz ... de egyaltalan nem biztos, hogy jo (csak azert mert azt javasoltak).
Szerintem probalgass tobb fajtat es bizd a valasztast a kutyara, vegul is o fogyasztja.
Premiere nem a csucs, nyilvan, de ezerszer jobb, mint amit eddig evett a kutya, ugyhogy elso lepesnek nem rossz.A kerdezo mar megvette, szoval igy mindegy, de majd kesobb valt jobb tapra,ha ugy van.
Mar leirtak mit kell amugy tenni, es ez egy eleg jol bevalt modszer. Tovabba akarhogy konyorog, nez a kutya, nincs nasi, nincs masik tap, nincs semmi. Az van, amit ele raksz es kesz.
En nem kinzom a kutyat ... ha nem eszi meg annak oka van ... nem eroltetem, kidobom es adok masikat ... lenyeg, hogy egyen a kutya rendesen.
Etellel sosem nevelem a kutyat, az letszukseglet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!