Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kölyök kutyát hogy lehet...

Kölyök kutyát hogy lehet rászoktatni hogy almot használjon, mint a macskák? Felnőtt korára is megmarad?

Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 11:49
 1/7 kicsibarany ***** válasza:
100%
Sehogy. A kutyák nem ásnak előre gödröt a csomagjaiknak, körbeszaglásznak, és úgy választanak helyszínt.
2020. dec. 15. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Olyan almot mint a macskak, es ugy, ahogy a macskak, nem nagyon fogjak hasznalni. Kutyapelenkara lehet raszoktatni, ha sikerul, bar en nem probalkoztam ezzel, mert azt hallottam, hogy csak osszezavarod a kutyat, es teljesen szobatiszta nem nagyon lesz, amig pelenkat is hasznaltok.

Inkabb levittem napi tobbszor, orankent, az elso 2 hetben, amikor otthon tudtam vele maradni, es eleg hamar szobatiszta lett. Persze nyilvan nem 2 het utan, balesetek elofordultak azert meg 2-3 honapig, de ritkan, eleg hamar sikerult a dolog szerencsere.

Ha latod, hogy keszulodik elvegezni a dolgat, akkor rakd a pelenkara, majd utana jutalomfalat, dicseret, ha oda sikerult, kb ennyi.

2020. dec. 15. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A kutya utál a saját életterében üríteni . Még jelölni sem szokott egy egészséges,felnőtt,ivaros kutya sem a házban .

Ebből adódik az is,hogyha elég idős hozzá,hogy visszatartsa,akkor szinte magától lesz szobatiszta ,ösztönösen . Sőt az én kutyám pl.még a kertben sem szärik csak legvégső esetben ,egyébként mindig sétáltatás során .

A macska máshogy működik,pont azért mert elássa,elrejti .

Szóval ne próbálkozz ilyesmivel,mert nem természetes a kutyának ,nem tuodm sikerülne-e egyáltlaán erre szoktatni .

A pelenka is pontosan ezért szokott kudarcba fulladni ,a kölykök is csak azért vizelnek/kakilnak a lakásban,mert nem tudja tartogatni .

2020. dec. 15. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Sehogy, a kutya nem macska. Le kell szépen vinni, hogy ott végezze a dolgát.
2020. dec. 15. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan, ha valaki ennyire lusta, hogy még normálisan szobatisztaságra sem akarja szoktatni a kutyáját, hogy még levinni sem akarja naponta 5-6 alkalommal, az miért is akar állatot tartani?

Kérdező, tarts dísznövényt. Abból is műanyagot. Azt nem kell semmire sem szoktatnod.

2020. dec. 15. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
sehogy, az előtt kellett volna kérdezni, mielőtt szegény állatot magatokhoz veszitek.
2020. dec. 15. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél lusta levinni!!
2020. dec. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!