Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jogosan van bűntudatom?

Jogosan van bűntudatom?

Figyelt kérdés

Reggel mindig 6-7 körül kelek, hogy ki tudjak menni a kutyákhoz. Reggeliznek, aztán eltöltünk egy kis időt, de nem sokkal utána már jönnöm kell be, mert óráim vannak.

Órák között intézem el a főzést, takarítást, fűtést, hogy délután ki tudjak menni a kutyákhoz.

Egész délelőtt alig vagyok kint, ki-ki nézegetek hozzájuk, simogatom őket, de nem tudok játszani velük.

Amiatt van bűntudatom, hogy egész délelőtt egyedül vannak kint, és csak délután tudok kimenni foglalkozni velük. Jogos?

2021. jan. 7. 10:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Valojaban veluk vagy ... az csak helyrajzi kerdes, hogy te a hazban ok meg kint ... de ha tortenne valami, egybol ott lennel nekik.

Nalunk az a helyzet, hogy egesz nap a kutyaval vagyok es itt is van mellettem ... egesz nap csak doglik. Nem hianyzom neki, nem hozza a jatekait, nem cseszeget ... doglik :)

2021. jan. 7. 11:09
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ez furcsa, hogy akkor nincs/nem lenne bűntudatod. Én akkor lennék ki igazán! Persze így is elém ezt az amúgy tényleg túlzást, hogy itthon vagyok és mégsem tudok annyi időt kint tölteni, amennyit szeretnék. De még mindig szerencsések vagyunk mert akkor mondom nem is tudom mit csinálnék ha el kéne járnom rendszeresen dolgozni, mint a kutya előtt. Úgyhogy ezen feleslegesen görcsölünk szerintem.
2021. jan. 7. 11:10
 13/16 anonim ***** válasza:
*élem
2021. jan. 7. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Nekem keresőkutyáim vannak, igencsak komoly dolog ez is.

És nem, nem tutujgatom, a nap nagyobb észében kint vannak a kertben, van tréning, játék, szere-szere.

Túlzásba viszed. Kutyanak is kell énidő.

Legyen életed a kutyán kívül is

2021. jan. 7. 12:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy nincs életem? :D

Hagyjuk már a hülyeséget, inkább ne is válaszoljatok :D

Nem vagyok kíváncsi az ilyenekre:)

2021. jan. 7. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor csavarodj bele a kutyáidba. Aki azt mondja hogy ne legyen bűntudatod, minden beugattál nekik, ezek szerint az egódat kellett volna fényezni, milyen önfeláldozó gazda vagy, vagy csupa egyetértést vártál?

Foglalkozol eleget a kutyáiddal, azt mondtad. Akkor mit rugózol? A kutyatartás nem azt jelenti, hogy egész nap szórakoztatom a kutyákat. Aki dolgozik, gyereke van, sportol, szerinted hogy foglalkozik a kutyával? Megsúgom, nem egész àlló nap.

2021. jan. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!