Ki lehet porszívózni a kutyát?
Figyelt kérdés
Nagyim kiakarja porszívózni a kutyámat mert nagyon hullik a szőre.
A fésű semmit nem ér.
Lesz baja tőle?
2021. jan. 6. 09:18
11/23 anonim válasza:
Vigyétek el kozmetikushoz. Egyrészt, kifésüli a kutyádat, másrészt neked is tud tippeket adni. Én is elvittem egyszer a macskámat.
12/23 anonim válasza:
Vigyetek el kozmetikushoz, a tomott szoru kutyakat is el szoktak vinni vedles idejen, majd o segit. Tudtommal a drotszoru kutyakat trimmelni kell.
13/23 anonim válasza:
Persze, mint egy lábtörlőt, leteríted, aztán mehet a porszívó. Én kis is szoktam teríteni a kőre... Csak előtte ki kell kapcsolni, vagy vedd ki belőle az elemeket.
14/23 anonim válasza:
Baja épp nem lesz tőle, de nem is segít. Ha drótszőrű, trimmelni kell.
15/23 anonim válasza:
Sima, nagyobb fogu (fahoz valo) hasznalt/kopott fureszlapot a ket vegenel fogva osszehajtod es a fogazott felevel tokeletesen kitudod fesulni a drotszoru kutya szoret. Porszivozas csak akkor mukodik, ha a kutya egyaltalan nem fel a porszivotol.
16/23 anonim válasza:
17/23 anonim válasza:
18/23 anonim válasza:
Simán, ha preparált vagy ágy, kandalló előke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!