Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelházban kutya?

Panelházban kutya?

Figyelt kérdés
A parom szeretne egy kutyat mert imadja oket, persze en is :) de a baj az hogy panelhazban elunk es nem tudom hogy viselne el az egyedulletet mivel en is meg a parom is reggeltol estig dolgozunk, egyik heten 2 masik heten 5 napot es nem tudom hogy viselne az egyedulletet. Jol esne par tanacs , koszonom :)

2021. jan. 5. 23:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

8-10 óra még oké. Egy felnőtt kutya simán elvan.

De az egész nap 12 órázást jelent gondolom. Plusz utazás. Utána nem lenne kedvetek még a kutyát is 1-2 órán át lefárasztani. Még ha csak egy futtatón kéne ácsorognotok közben ahhoz se. Én így nem vállalnám a helyetekben.

Ha nagyon kutyázni szeretnétek sétáltathatnátok menhelyi kutyákat szabad napokon

2021. jan. 6. 10:05
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Jókat írnak neked. Lehet napközibe adni, sètàltatót fogadni, akármi. :)

Èn heti egy napot megyek be, addig napköziben van. :) többi napon velem. :)

2021. jan. 6. 10:36
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

"De az egész nap 12 órázást jelent gondolom. Plusz utazás."

Én a 8 órás munkaidőt is egész napnak érzem... 😅 Főleg most, reggel sötét van, este sötét van, napközben is szürke felhőtakaró, ha még hó lenne, de eső esik csak.

Ezt pontosíthatná a kérdező, hogy mit is értett egész nap alatt.

2021. jan. 6. 12:13
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Igen 8 óra után én is néha csak beájulnék az ágyba dehát lekell vinni a kutyát ha van kedv ha nincs. Utána még főzni is olykor... barátom tegnap is kérdezte amikor este 7 kor még neki álltam főzni, (ebédelni ültem csak le egész nap, 5 kor kelek) "hogy van ennyi energiád?" Hát sehogy xD kutyát vinni kell, enni kell holnap, más nem csinálja meg helyettem

Akkor 12 órázás után még inkább.

Az meg nem lenne jó ha fél év után megunnák és azt írnák ki hogy "hova passzoljuk le a kutyát?" Mert nem csak annyi kell egy panel kutyának, hogy pisilhessen néha. Főleg a kölykök nagyon türelem és figyelem igényesek is.

2021. jan. 6. 12:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Engem felfrissít a kutyázás munka után.
2021. jan. 6. 14:29
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Hány órát dolgoztok 8-10-12 órát?
2021. jan. 6. 16:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

És esetleg nem lehetne bevinni magatokkal a munkahelyre?

Nálam úgy van megoldva, hogy ne legyen egész nap egyedül, hogy velem van a melóba, mindenki imádja, jól elfárad estére

Igaz, kistestű és még kölyök, Jack Russel terrier :)

De ez is egy megoldás lehetne..

2021. jan. 6. 18:49
 18/19 A kérdező kommentje:
12 orat.. de lemondunk rola , nagyon rossz lenne szegenynek , es mint mas is irta , lehet nem is lesz energiank munka utan is kimenni vele meg lefarasztani :)
2021. jan. 6. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
12 óra munka mellett valóban nem javasolt, egy 8 órás munka mellett még megoldható utazással is. A panel önmagában még nem lenne probléma.
2021. jan. 7. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!