Panelházban kutya?
8-10 óra még oké. Egy felnőtt kutya simán elvan.
De az egész nap 12 órázást jelent gondolom. Plusz utazás. Utána nem lenne kedvetek még a kutyát is 1-2 órán át lefárasztani. Még ha csak egy futtatón kéne ácsorognotok közben ahhoz se. Én így nem vállalnám a helyetekben.
Ha nagyon kutyázni szeretnétek sétáltathatnátok menhelyi kutyákat szabad napokon
Jókat írnak neked. Lehet napközibe adni, sètàltatót fogadni, akármi. :)
Èn heti egy napot megyek be, addig napköziben van. :) többi napon velem. :)
"De az egész nap 12 órázást jelent gondolom. Plusz utazás."
Én a 8 órás munkaidőt is egész napnak érzem... 😅 Főleg most, reggel sötét van, este sötét van, napközben is szürke felhőtakaró, ha még hó lenne, de eső esik csak.
Ezt pontosíthatná a kérdező, hogy mit is értett egész nap alatt.
Igen 8 óra után én is néha csak beájulnék az ágyba dehát lekell vinni a kutyát ha van kedv ha nincs. Utána még főzni is olykor... barátom tegnap is kérdezte amikor este 7 kor még neki álltam főzni, (ebédelni ültem csak le egész nap, 5 kor kelek) "hogy van ennyi energiád?" Hát sehogy xD kutyát vinni kell, enni kell holnap, más nem csinálja meg helyettem
Akkor 12 órázás után még inkább.
Az meg nem lenne jó ha fél év után megunnák és azt írnák ki hogy "hova passzoljuk le a kutyát?" Mert nem csak annyi kell egy panel kutyának, hogy pisilhessen néha. Főleg a kölykök nagyon türelem és figyelem igényesek is.
És esetleg nem lehetne bevinni magatokkal a munkahelyre?
Nálam úgy van megoldva, hogy ne legyen egész nap egyedül, hogy velem van a melóba, mindenki imádja, jól elfárad estére
Igaz, kistestű és még kölyök, Jack Russel terrier :)
De ez is egy megoldás lehetne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!