Hány éves kortól lehet kutyát sétáltatni mint munka ?
Normálisan mindenki kb ugyan azt Irja, senki nem szólt be senkinek..de minek lepontozni a másikat, amikor Normálisan dolgot ír?:)
Istenem..
igen, mert tizenévesen az ember célja az adócsalás
ugyan már, ne legyél már ennyire begyepesedett...
az idegennel meg el lehet beszélgetni, mehetnek első-második alkalommal ketten is, megnézi, mit hogy kezel, a kutya hogy reagál az új személyre
én órabérben voltam gazat szedni, gondolhatod, ki foglalkozott adóval meg ilyenekkel
vagy gondolod hogy abból a teszemazt heti 5000 forintból adóznia kéne?
remélem ezt te sem gondoltad komolyan.
12.-nek.
Semmi gond!
Van egy IDEGEN, elmész vele 2-3X, a kutya jól el van vele...majd a 4. alkalomal lelép, a telefont nem veszi fel, a kutyádat meg eladta "Olaszba".
Vagy csak simán kiköti otthon, amíg TV-zik.
könyörgök, szerinted a gazdának kötelező odaadni mindenféle jöttmentnek?
meg egyébként is azért a normálisabb tizenéveseknek egy kutyasétáltatásnál nem az az első hogy oké akkor most szrunk bele és elengedjük a kutyát
a kevésbé normálisakra meg nem kell ilyet bízni...
12esel egyet értek. De
Nekem múltkor 27ft ot is ki küldtek csekken, hogy fizessem be :)
A NAV 100ft ért is meg van halva. Ha nem fizetsz, nem 100ft lesz:D
Egyébként meg nyilván le van szarva h feketen megy valaki ilyesmit csin...levagod Juli szomszéd neninek a füvet ad 2ezer Ft ot,es?
Senkit nem érdekel.
persze, amikor már önálló lábakon áll az ember, akkor létezik ilyen.
apámnak is azért nem adják ki a kocsi törzskönyvét, mert vagy 209 forintnyi késedelmi kamatja.
csak itt nem erről van szó, mert egy teszemazt 14-16 éves még sehol nem adózik.
és igen, az utolsó három sor teljes tény. :D
Mai világban egyébként senkire nem bíznám a kutyámat, aki idegen es pénzért majd sétáltatja..eleve olyan gazda nem is gazdája a kutyának.
Egyébként meg nagyon jóhiszemű vagy, simán megtörténik, akiből ki se nézi az ember,hogy hopp nem tudja elérni a gyereket..hopp nincs kutya..nem jött vissza..
Egyébként meg ,ha valaki csinál ilyet..mert tudom h sokan mégis csinálnak, van ilyen...nyilván ott azért nem mindenki kezébe adják a kutyát,valahol még feltétel is van,olyat is hallottam addig ott hagyja a tulajnál a személyit,lakcimk, bármi mást..csak példaként..
18.-nak.
Okmányokat BŰNCSELEKMÉNY átvenni zálogba! Sőt, átadni is, zálogként!
Nem kell, hogy a sétáltató gyerek eladja a kutyát, elég, ha a Kalányos tezsvírek "elkérik" tőle.
Vagy a gonosz kis haverjai felrúgják, viccből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!