Hogy néz ki egy napotok a kutyátokkal?
Hajnalban kelunk es egybol kaja ... kaja utan a kutya pihizik tovabb, en intezem a reggeli dolgokat. 8 orakor elmegyunk kirandulni. Legkesobb 11-re otthon is vagyunk, a kutya 'elajul' a fardtsagtol. Egesz nap alszik, csak akkor mutat valami eletjelet ha kimegyek a konyhaba.
15 ora korul megint elmegyunk egy kisebb kirandulasra (17 orara itthon is vagyunk). Kutya megint lepihen, de egy ora mulva vacsi. Kaja utan altalaban az arcomba nyom egy jatekot, akkor birkozunk egy kicsit, de aztan megint nyugalom van.
22 ora utan van az utolso seta ... jelenleg csak a lakas 500m-es korzeteben, altalaban ez a seta csak haromnegyed ora szokott lenni (nyaron ilyenkor is nagyot szoktunk setalni a Dunaparton).
Nalunk igy tellik egy nap ... neha elmegyunk kutyasuliba, de valojaban mar nincs ra szukseg csak a kutya szeret ott lenni, imadja az oktatot is es valojaban en is lespanoltam a sraccal. Szoval jarunk suliba is :)
Joidoben termeszetesen eljarunk messzire is csatangolni, akkor elmegy a kutyazassal az egesz nap. Kanikulaban viszont ejszakara programozzuk at magunkat, napkozben inkabb itthon legkondizunk :)
Hülyesèg. Mèg ha a “tunnel” módszert tanuljàtoknis, annak sincs semmi èrtelme. 5 hónapos... mostantól fogva mèg 7 hónapig tunnelt fogsz vele futtatni? Teljesen elrontod az egèszet. Bemenetet se taníthatsz, ott is csavarodik...
A kutyàdèrt nem aggódom, az a te dolgod. Csak a tököm van ki, higy manapsàg boldog-boldogtalan “agility-edzö”, 0 szakèrtelemmel. Komolyan, lassan ott tartunk, hogy valakinindul egy kezdö kategóriàban egy versenyen, ès elkezd edzèseket tartani. Vicc.... aztàn csodàlkoznak az emberek, hogy szarok a kutyàik...
Reggel este én viszem kis sétára, délelőtt anyum leviszi 1x egy kis sétára és én délután, munka után viszem egy nagy séta, ez 1-2 órás, ilyenkor van játék, futkározás, más kutyákkal játék meg egy kis tanulgatás.
1xű mentett kistestű keverék
Hát nekem van munkahelyem, itthonról dolgozom, flexibilisen.
Reggel 6kor kelünk. 6:15-7:45ig sèta+jàtèk. Kap reggelit, 8kor nekiàllok dolgozni.
Dèlben, egy óra jàtèk+tanítàs ebèdszübetben.
5koe befejezem a melót, van, hogy oicit hamarabb is, ès nekiindulunknkocsigal. Vagy bandàzàs vagy suli, edzès akàrmi. :) kb 8ra èrünk haza, vacsizik, kap ràgcsàt, 9ig lèzeng, aztàn lefekszik. Èn is eszem valamit, es ha elmaradt munkam azt mèg befejezem, vagy nèzek egy filmet. 10kor alvàs. :)
Nekem egy mentett Cane Corso keverékem van 2 éves.( én 14 vagyok most az én ,,szemszögemből "írom le.)
Családi házban lakunk nagy udvarral kinti kutyus.
Reggel anyukám kikísér vele a vonathoz az egy jó 10 perc séta. Utána otthon van,1-ig amíg haza nem érek. Lusta kicsit,általában ezt az időt végigalussza. Ha hazaérek átöltözök és játszok vele kb 1 órát ebből kb negyede pocaksimi.😄 Tanulok kb 4-5-ig. Apukám fél hatkor ér haza,ilyenkor elvisszük sétálni, néha találkozunk barátnőmékkel,ők is ilyenkor sétáltatják kutyájukat,akkor kicsit megyünk együtt.Ilyenkor -néha bemegyünk hozzájuk akkor kicsit hagyjuk őket játszani.19:30-kor indulunk onnan tehát mac fél órá vagyunk náluk. Akkor otthon kicsi kényeztetés aztán vacsi és alvás. Reggel 7kor megy a vonat utána kap reggelit ha visszaértek anyával.
Papám és mamám egy udvarba lakik velünk már nyugdíjasok ,ők egész nap otthon vannak,szoktak ők is játszani vele.
Kutyasuliba nem jarunk,anya és apa szerint elég ha mi tanítjuk. Tudja a helyben maradást, ül,fekszik,pacsi,gyere,és helyedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!