Bevihetem kézbe a kutyám szerintetek?
Èn kikötöttem addig a kutyát, üvegajtó, rà is láttam.
Mèg jól is jött, bh vizsgànak úgyis van utcai rèsze, ahol kikötöd a kityàt, aztàn orthagyod, ès nyugodtnak kell maradnia. Gyakorlàsnak pont jó volt. :)
előszöris ki mondta hogy lány vagyok ? :D :D
meghát megjött az előítéletes balf*sz gyökér :D gratulálok.
azért mert nem ismered a csivavákat, nemkell h*lye videók alapján midet úgy be állítani .
Az én kutyám egy nyugodt,kedves lény aki 3 éves és még életébe nem szedett szét semmit,és nem morgott rá senkire, bújós kedves. de persze te ezt honnan is tudnád :D
tehát az én kutyám jobban viselkedik mint akárkié. hálistennek megfogtam vele isten lábát.
kutyakozmetikusként mondhatom hogy a yorkie kutyákbol több idióta van mint a csivavavából akiket megnyírni is kínszenvedés mert olyan kényesek és értetlenek. de te ezt honnan is tudnád p*raszt létedre.
az meg hogy te kikötöd a yorkidat a bolt vagy a bank elé ahoz meg külön gratulálni tudok, amikor egy autóbol is kilopták a kutyát ismerősömnek amikor be ment kifizetni a tankolást....erről ennyit.
de téged biztosan ennyire érdekelne ha valaki elsétálni a kutyáddal.
igaz érzéketlen embereket nem visel meg ha elvesztik a csaladtagjaikat.
na jót nevettem , törlöm a kérdést a listámból , vergődhetsz magadba. köszi hogy feldobtad a napunk. :D üdv egy SHY buta p&csa akinek igazából nem nuni van a lába között :D :D :D csak éppen kutyákat ment meg a szar sortól. :DDDDDDD de köszi hogy ma is újat tanulhattam és megtudtam a csivava kutya csak nőknek lehet :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!