Etetesi utmutato szerinti adagolastol fogy a kutya, de tobbtol meg sok a kaki, tapvaltas megoldas lehet?
215-220grammot irnak a sulyara, viszont ha ennyit kap akkor fogy. 250 gramm korul jo kondiban van.
Viszont ezzel a mennyiseggel brutal sok a kaki.
6-8 db
Gondoltam hogy kisebb rost tartalmu tapot probalnek markan belul, plusz legyen a zsirtartalom tobb. Igy hatha valoban a megfelelo mennyiseget kapna amitol nem fogy es a kaki sem lennr ennyi.
Szerintetek?
Fozesre gondoltam, de nekem az olyan egyoldalu. Allandoan hus, rizs, nemi zoldseg. Bar sok zoldseget nem lehet mert attol az 5kgos is annyit kakal mint egy ló.
Volt kb 4-5 nap amikor foznom kellett mert nem jott meg idoben a kutyatap sot.. Es hetvege meg unnep is bekavart.
Barfot probaltam, kiderult hogy csirke allergias rs a csontot nem emeszti :D
Kezdesnek maradna a nyul, de az horror arban.
Illetve nagyon maceras, etettem elozo kutyamat es a masik jelenlegit barf szerit. De rengeteg ido elment vele :/
Nekem most erre nincs, husokat vadaszni, porciozni, daralni stb..
Marad a probalgatas az aranyokkal.
En amire rajottem hogy 30 feletti feherje tartalom az fosi, 16%alatt nem lehet a zsir mert fogyas van, rost 3%nal nem lehet tobb, mert akkor sok a vegtermek.
Platinum nem valt be sajnos, lukullust csak masik kutyamnal probaltam de neki laza volt a kaki 1 honap utan is meg is telt a buzmirigye.
Masiknal inkabb ki sem probalom.
Lazacos renszarvasos real 27%feherje,18%zsir,2,8 rost
Ennek magasabb az energia tartalma is. Tehat valoszinu ha mar vegre eleri a kivant sulyt utana visszabb kell vennem,mert akkor hizna. Meglatjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!