Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Etetesi utmutato szerinti...

Etetesi utmutato szerinti adagolastol fogy a kutya, de tobbtol meg sok a kaki, tapvaltas megoldas lehet?

Figyelt kérdés

215-220grammot irnak a sulyara, viszont ha ennyit kap akkor fogy. 250 gramm korul jo kondiban van.

Viszont ezzel a mennyiseggel brutal sok a kaki.

6-8 db

Gondoltam hogy kisebb rost tartalmu tapot probalnek markan belul, plusz legyen a zsirtartalom tobb. Igy hatha valoban a megfelelo mennyiseget kapna amitol nem fogy es a kaki sem lennr ennyi.

Szerintetek?

2021. jan. 4. 11:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Fozesre gondoltam, de nekem az olyan egyoldalu. Allandoan hus, rizs, nemi zoldseg. Bar sok zoldseget nem lehet mert attol az 5kgos is annyit kakal mint egy ló.

Volt kb 4-5 nap amikor foznom kellett mert nem jott meg idoben a kutyatap sot.. Es hetvege meg unnep is bekavart.

Barfot probaltam, kiderult hogy csirke allergias rs a csontot nem emeszti :D

Kezdesnek maradna a nyul, de az horror arban.

Illetve nagyon maceras, etettem elozo kutyamat es a masik jelenlegit barf szerit. De rengeteg ido elment vele :/

Nekem most erre nincs, husokat vadaszni, porciozni, daralni stb..

Marad a probalgatas az aranyokkal.

En amire rajottem hogy 30 feletti feherje tartalom az fosi, 16%alatt nem lehet a zsir mert fogyas van, rost 3%nal nem lehet tobb, mert akkor sok a vegtermek.

Platinum nem valt be sajnos, lukullust csak masik kutyamnal probaltam de neki laza volt a kaki 1 honap utan is meg is telt a buzmirigye.

Masiknal inkabb ki sem probalom.

Lazacos renszarvasos real 27%feherje,18%zsir,2,8 rost

Ennek magasabb az energia tartalma is. Tehat valoszinu ha mar vegre eleri a kivant sulyt utana visszabb kell vennem,mert akkor hizna. Meglatjuk. :)

2021. jan. 5. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!