Szereted a huskykat? Egyetértesz abban hogy a legszebb és legbolondabb kutyafajta?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 16:02
1/16 anonim válasza:
Szeretem a huskykat, de számomra nem ők a legszebb kutyafajták.
2/16 anonim válasza:
Szépek meg minden, de én nem szeretnék huskyt. Nagyon makacs és elég nevelhetetlen. Persze biztos vannak kevésbé önfejű egyedek is köztük, de én maradok a bordernál
3/16 anonim válasza:
Szépek, de számomra nem a legszebbek.
4/16 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörűek, de tényleg elég makacskák :).
5/16 anonim válasza:
Nekem elsőre kiismerhetetlennek, furcsának tűnik.
6/16 anonim válasza:
Ők nem olyanok mint az emberek hogy van szép és szebb :0
Minden kutya egyformán szép :3
7/16 anonim válasza:
Alapvetően macskás vagyok, de ha már kutya, akkor husky. Nagyon-nagyon szépek. De elég furcsa személyiségük tud lenni, kiskoromban anyáméknak volt huskyja, egy sértődékeny díva volt, kb semmivel nem lehetett izgalomba hozni, nem is hasonlított egy átlag kutyára.
8/16 anonim válasza:
Szép de számomra sem a legszebb. Legbolondabbnak sem mondanám.
9/16 anonim válasza:
Szerintem is szépek, nekem van is egy huskym. Kis hisztis, makacs de ennek ellenére nagyon szeretjük. :)
10/16 anonim válasza:
Legszebbnek és legkülönlegesebb, legrejtelmesebb fajta.
Viszont legboldogabbnak nem mondanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!