Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinél van bent a kutya? Nincs...

Kinél van bent a kutya? Nincs kosz, szőr nálatok? Milyen időközönként takarítatok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
*porszívózni, nem tudom miért hosszúval írtam, bocs :D
2021. jan. 3. 15:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Miénk is benti, és kifejezetten hosszú szőrrel rendelkezik (angol cocker spániel).

Nincs szőr? Van, de rendszeresen fésüljük itthon a szőrét, és így kevesebb landol a tárgyakon. Minden második nap felporszívózunk, vagy felsepregetünk.

Nincs kosz? Kosz nincs, séta előtt kis vizet engedek a kádba, lavorba aztán amint feljöttünk ott megmossuk a lábát. Ha kicsit sáros akkor egy vizes ronggyal.

Milyen időközönként takarítotok? Minden második nap, de inkább mindennap.

2021. jan. 3. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem németjuhászom van. Alapvetően utál a házban lenni, így csak a mínuszokban alszik bent, azalatt meg nem koszol, takaréküzemmódban működik és tényleg alszik.

Hajnalban meg ha hallja hogy fent vagyunk, akkor már toporog, hogy menne ki.

Heti 1x amúgy is felporszívózok, szóval nincs bent kosz. Amit meg kilefetyel vizet este, azt feltörlöm.

Néha behordja a sarat, de akkor (szerencsére kő van) felseprem.

2021. jan. 3. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Tacskóm van bent. Ha kimegy, és bejön várja a làbtörlèst. Szőr van. Sokat kell porszivózni, de nem zavar, a szőnyeget heti egyszer én is vizes kefèvel àtsúrolom, igy az is feljön amit a porszívó ott hagy.
2021. jan. 3. 20:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam minden helyiségben mosható burkolat van, a konyhában, fürdő/WC helyiségben és közlekedőben járólap, a szobákban pedig laminált padló, mert gyerekkoromban gondot okozott a padlószőnyegben megálló por, lehetetlen teljesen kitakarítani, én meg állandóan köhögtem. Pont mostanában vásároltam a lakószobába is mosógépben mosható szőnyeget (nem rongyszonyeg).

Van szőr, de a hajam is hullik, és mivel nekem hosszú hajam van, a kutyámnak meg félhosszú szőre, mindkettő meglátszik, de egyik sem szúródik bele semmibe, mint a rövid haj/szőr, szóval könnyű takarítani. Én gumipartvist vettem, azzal nagyon egyszerűen eltávolítható a szőnyegből is. Porszívózni ritkán kell. A felmosható burkolatokat meg bármilyen kosztól viszonylag könnyű megszabadítani, mindegy, hogy a kutya hozza be vagy én lépek bele a cipőmmel sárba, és azt hozom be.

2021. jan. 3. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kosz, szőr. Két kutya van bent, egy cavalier és egy angol cocker. Heti 2x porszívózunk és felmosunk. A cocker nem hullajtja a szőrét, még csak nem is vedlik. A cavalier pedig évente kétszer vedlik, akkor naponta át kell fésülni és akkor nincs gond.
2021. jan. 4. 01:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Molosszer tipusú Yorkim van.

Lakás fogsagban mert egy Kangal állkapcsát ketté harapta.

Nemigazan van szőr,sem büdös

nov. 22. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!