10 hetes kiskutya fogmosását hogyan kezdjem el? Milyen időközönként kell mosni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 15:45
2/9 anonim válasza:
milyen fajta? egy labradorom van es egy nemetjuhaszom, 8 es 10 evesek. sosem mostam meg a fogukat es sosem volt baj veluk, egeszseges a fogsoruk, szajuk
3/9 anonim válasza:
Naponta, max kétnaponta ajánlott. Lehet kapni ilyen ujjrahúzható szilikonos puha kefét, nekünk azzal engedi, sima fogkefével nem.
Jobb ha minnél hamarabb hozzászokik.
4/9 A kérdező kommentje:
Pincser keverék kutya, meg a hátsó fogacskái most bújnak ki.
Eddig én is úgy tudtam hogy nem kell mosni, de a mai táplálékok mellett érdemes
2020. máj. 5. 16:08
5/9 A kérdező kommentje:
Olvastam fogkő koptató kőről vagy hasonlóról.. azt érdemes megvenni neki?
2020. máj. 5. 16:10
6/9 anonim válasza:
Fogko koptsto=nyers csont etetese....
7/9 anonim válasza:
Lehet kapni pelletet, ami a fogkő letapadása ellen jó, kutyakajára kellett szórni. Már nem emlékszem a márkára sajnos, de nem volt fogászati probléma soha.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Pénteken megyünk orvoshoz, őt is megkérdezem.
Annyi fogkrémet árulnak neten, tippeket olvasok...
2020. máj. 5. 16:50
9/9 anonim válasza:
Nem kell fogkrém. Csak a lepedéket kell eltavolítani. Egy darab gézlap ujjracsavarva is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!