Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, ha a kutyám...

Mit tegyek, ha a kutyám nagyon fél a tűzijátéktól, petárdától?

Figyelt kérdés

Most a tűzijátékra kimentünk a kapu elé és elengedtük a kutyust, hogy velünk legyen és ne féljen annyira. Amikor elkezdték a tűzijátékot elkezdett össze-vissza szaladni ezért én felvettem az a kezembe, hogy megynugtassam és mindvégig a nyugodságot próbáltam mutatni. Nem volt baj addig míg a szomszédban nem kezdék el azt a fajta tűzijátékot fellőni amelyik mintha kialudna és amikor felér akkor szétmegy(remélem érthető). Úgy megijedt kettő után, hogy bekakált és mikor letettem akkor össze-vissza szaladt és a falnak bújt.

Mit tegyek, hogy ez ne történjen meg többet?

2020. dec. 31. 23:40
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

“ Tüzelés: írd elő egy szegény, az életben maradásért fűtő embernek, hogy mikor és mivel tüzeljen.”

Nem teszem. Pl. egyes falvakbam a kandalló szaga némi nosztalgiával tölt el. De azért attól ellátok a szomszédig. Meg nálunk ilyen nincs, így nem érint.

“ Amúgy meg egy jó ideig még sajnos szívnod kell a szutykot, ha tetszik, ha nem”

Szerencsére eldönthetem (kivéve most koronaidőben), hogy hol szilveszterezek. Egyre több helyen (nemzeti parkokban) tilos.

“ ez egy iparág”

Nyilván iparág, különben mindenkinek otthon kéne barkácsolnia a dolgokat, mert nem lehetne minden sarkon kapni adott időszakban. Nincs ebben semmi új.

2021. márc. 30. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!