Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet a kutya a házban?...

Hol lehet a kutya a házban? Van egy határ, amit nem léphet át?

Figyelt kérdés
Pl. Csak az előszobában lehet, vagy a szobákba nem mehet be, vagy mindenhova bemehet, felmehet..
2020. dec. 31. 13:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk az első emeleten van a konyha, nappali, étkező és a fürdő, majd emelet.

Az emeletre már nem mehetnek fel, se a konyhába, mindkettőt rács védi. A fürdőbe szintén nem igazán mehetnek/mennek, de azt nem védi rács. A kanapéra nem jöhetnek fel. Mindháromnak szobakennelje van, de ritkán szoktuk oda bezárni őket. Éjszakát bent töltik, általában a nappalokat is, kivéve, amikor nem vagyunk itthon. Van kutyaházuk a garázsba, oda szabadon bemehetnek.

2020. dec. 31. 13:57
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
Oda megy ahova csak akar. Egyetlen a hálószobai ágy tabu.
2020. dec. 31. 14:25
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

Nálunk a kamrán (ahol a kaját tároljuk), és a fürdőszobán kívül bármelyik helyiségbe bemehet, az alsó szinten, viszont fotelre, ágyra, kisszekrényre, kisasztalra, stb. nem ugorhat fel.

Igazából az sem lenne gond, hogyha az emeletre felmenne, de a lépcsőn nem tud úgy felmenni, hogy ne karcolja meg (nem nagyok a körmei), és lefelé sem igazán előnyös pozícióban jön le, ami ugye sérülést okozhat. Így nem mehet fel.

Kistestű kutya, nem rohangál a házban, nem ugat, nem rombol, igazából nyugodtan el van közöttünk, sok vizet nem zavar.

2020. dec. 31. 14:51
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Az első mondta jól a küszöb , nem is értem ezt a társadalmat olyan beteg .Mi a csudát keres a házban egy kutya ,ha annyira szeretitek akkor nem kínoznátok bentlakással.
2020. dec. 31. 14:53
 15/24 anonim ***** válasza:
87%
14-es nem kell idejönni provokálni, neked gondolom nincs kutyád tehát nem rád vonatkozik a kérdés.
2020. dec. 31. 15:45
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
A kamrába és a fürdőbe nálunk sem jöhet be, de amin mindmáig csodálkozom, hogy nyaranta tárva-nyitva szokott lenni a kamra ajtaja és mégis tiszteletben tartja a határt. Ha megyek ételt kihozni, akkor néha besurran utánam, de még akkor sem azért, hogy ételt lopjon, pedig minden elérhető magasságban van a számára, szóval nem szoktam ügyet csinálni belőle. - Ilyenkor érzem úgy, hogy az a rengeteg dolog, amit belefektettem, megérte!!
2020. dec. 31. 16:11
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Nekem kuvasz van. Éjjel kint van, őrzi a telket, de nappal sokat van benn. Szeret mellettem lenni. Én is szeretem, ha mellettem van.

Nekem egy régi típusú parasztházam van. A tornácról egy kis előszobába, onnan a konyha-nappaliba lehet belépni, én itt vagyok egész nap, itt az íróasztalom is (otthonról dolgozom). Ide jöhet be a kutya. Bútorokra nem mehet fel, de nem is akar. Hálóba, fürdőbe, kamrába nem mehet be.

2020. dec. 31. 16:59
 18/24 anonim ***** válasza:
41%

Miért kell lepontozni csak azért mert nem jöhet be a házba? Egy nagytesű kutya aki kint van és sáros. Nem szeretném beengedni a házba, mert amúgyis kicsi, és a macska is bent van.

Nem érzi magát rosszul kint. Van egy kennelje is, és kutyaóla is.

HA beteg lenne és feküdnie kéne a melegben beengedném, de alpból nem járhat be. Ezzel mi a baj??

2020. dec. 31. 17:20
 19/24 anonim ***** válasza:
72%
Háló és fürdőszoba. Főzés és étkezés esetén a konyha is.
2020. dec. 31. 17:39
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

Panel lakás, mindenhova bemehet. Az egyik szobában nem mehet fel az ágyra, fotelra, másikban igen.

Asztalra sem... igazából az nincs tiltva, mert nem is akar felmenni :D (valakinél láttam, hogy írta)

2020. dec. 31. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!