Külföldről történő kutya vásárlás esetén hogyan zajlik az egész procedúra? Ez átverés lenne?
Németjuhász kutyát akartamvásárolni ezért egy magyar hírdetési oldalon ráírtam egy eladóra.
A válasz google fordítós magyarsággal volt írva, és t.között a címem nevem es a legközelebbi reptér elérhetőségét kérte.
Állítólag lengyelországba költözött az eladó és mivel állítása szerint családi tragédia érte ezért nem tudnák szeretetben nevelni a kutyákat és ezért nekem csak a szállítási díjat kellene előre fizetnem a szállító cégnek.
Az is fura még hogy az üzenet végén levő név és az email címben szereplő név nem ugyanaz.
Mindenkit szaporítóznak, aki konkurencia. Nézd meg hogy van e törzskönyv, meg látogasd meg hogy milyenek a körülmények.
Én pl. Ilyen leültetett seggűt nem akartam, mert sok köztük a diszpláziás, még német tenyésztőknél is.
Ahol én vettem, őt is szaporítózták, meg akikkel együtt dolgozik, valahogy mégis jön ki onnan rendőrkutya is, kiállításon is nyertek.
Részleteket mondjuk ne kérdezz, nem értek ehhez a részéhez. Én csak egy egészséges kutyát akartam.
Évtizedes átverés. Különböző országokból hirdetnek csak a repülés díjáért kutyát.
Természetesen a kutya sosem érkezik meg.
Ugyanez, csak nem kutyákkal hanem autókkal.
Ki a fenét érdekel, hogy őt családi tragédia érte, ezért nem tudja szeretetben nevelni a kutyát? Ez csak azért van, hogy szimpatikus képet fessen magáról. Te üzletet akarsz kötni, az üzlet tárgya a kutya. Mi köze ehhez a magánéletének? Semmi. Elutalnád a pénzt és soha többé nem állnak veled szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!