Melyik a legjobb táp idős kutyának?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 12:17
3/13 anonim válasza:
Royal Canin, de szerintem minden életkorban ez a legjobb!
4/13 A kérdező kommentje:
Olyan 1200-1300ft/kgban gondolkodtam eddig
Igen, tudom, a BARF szuper, én most mégis tápot keresek
2020. dec. 29. 12:48
5/13 anonim válasza:
Itt nagyon sok fajta van, mind Senior, nézz körül melyk szimpatikus, árban melyk elfogadható.
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, itt, Petissimon és Fressnapfon nézelődök folyamatosan, már jojózik a szemem:D nehezen döntök, mert annyira nem értek hozzá. Etettem már Joserát, Boscht, Markus Mühlét, most Sam's Fieldet de nem vagyok elégedett, és kb annyit tudok a témáról, hogy ne, vagy csak minimálisan legyen benne gabona:(
2020. dec. 29. 12:58
7/13 anonim válasza:
Real Nature Wilderness Senior Rénszarvas-lazac.
8/13 anonim válasza:
Concept for Life
Kb. 915 Ft/kg : 32% hús
Eukanuba
Kb. 1000 Ft/kg : 37% hús
Happy Dog Supreme
Kb. 1040 Ft/kg : 63% hús
Black Angus
Kb. 1135 Ft/kg : 36% hús
Pro Plan
Kb. 1110 Ft/kg : 33% hús
Rinti
Kb. 1250 Ft/kg : 70% hús
1. Rinti
2. Happy Dog Supreme
3. Eukanuba
9/13 anonim válasza:
Brit Care hypoallergén, nálunk nagyon bevált az idős kutyámnak.
10/13 anonim válasza:
#8-as a happy dogot nagyon benézted, az az 50% a 4 %nak az 50%-a, azaz összesen csupán 17% hús van a happy dogban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!