Allandoan lenez, ocsarol, mert ugyanolyan kutyam lett, mit tegyek?
Regi kutyas ismeros. Regen mindkettonknek menhelyes kutyaja volt, de o nem szerette, mert szerinte csak a nemetjuhasz az igazi kutya. Amint olyan oreg lett, hogy nem lehetett meg setalni se vinni, egybol vett egy nj-t, kprulotte forog minden azota is, isteniti. En imadtam a kis keverekemet, amikor meghalt 3-4 honapig bezarkoztam. De ugy hozta a sors, hogy talaltam egy kis koromfekete kidobott kiskutyat. Erre nincs bizonyitekom, mert akkoriban se facebook, semmi emberi kapcsolat. Akkor talakoztunk eloszor, amikor a kiskutya 4 hobapos volt es egyre jobban a nemetjuhaszra hajazott. Mar akkor is lattam rajta az undoksagot. De amikor nagyobb lett elkezdett beszologatni, hogy kamu vagyok, direkt vettem ugyanolyan kutyat, nincs eletem, mert mindig csak utanzok masokat(regen mikor meg gyerek voltam, probaltam beilleszkedni a kutyas csapatukba semmi sikerrel, mert mar akkor is mindig hulyenek tartott), meg nem valo nekem ilyen fajta kutya, mert egy senki vagyok, a kutya ezerszer erosebb nalam, en csak el fogom kenyeztetni, mint a masikat(azert, mert hagytam jatszani, ismerkedni minden szembejovo kutyaval es mert en foztem neki, nem szuperpremium tapot vettem neki, amugy a mostani nyerset eszik es mert mindig arra fele setaltunk, amerre a kutyus ment), meg ilyesmik.
Szoval azon kivul, hogy elkoltozom a varosbol(amire jelenleg nincs lehetosegem), mit tudok tenni? Hiaba mondok neki akarmit, mindig a sajat igazat hajtja. Mar lassan elhiszem, hogy ennyire szar ember vagyok, amiert befogadtam egy egy honaposan kidobott kiskutyat, amiert cserebe o is megmentett engem a legmelyebb pokolbol.
jesszusom milyen emberek léteznek. 1. válaszoló jól mondja.
vagy mondd meg neki, hogy röhejes amit művel, mert olyan kutyád van, amilyet akarsz, semmi köze az életedhez.
Mind2-en nok vagyunk es egyikunknek sincs fiuja.
Amugy koszi, hogy irtatok.
Abban viszont igaza van, hogy nincs eletem, mivel barataim sincsenek, csak a kutyaert elek, imadom.
De ezert minek kell igy bannia velem.
Ha szerinte annyira szar gazda vagyok es nem valo nekem, de mar imadom, osszenottunk es o meg annyira erti a dolgat a nemet juhaszokkal, akkor inkabb tanitson. Ezt amugy mondtam neki, de erre nem irt semmit. Valamiert utal, talan mikor gyerek voltam valamit tettem.
Hat ...Egy dolog jut csak eszembe...
Mindketten nagyon akartunk kutyat annak idejen(akkor meg neki is mindegy volt, hogy milyen). Es o 14, en 12 evesen kaptam meg az elso menhelyes kutyankat. Amugy o 6 evvel idosebb nalam.
De nem hinnem, hogy emiatt volna igy kiakadva ram, ez hulyeseg, csak hirtelen ez jutott eszembe, ekkor nezett eloszor "ugy" ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!