Kertben tartható kutyát keresek!?
Figyelt kérdés
A család többi tagja nem szeretné,hogy be jöjjön a házba ezért olyan kutya kéne ami túl éli egész végig kint.
1.ne legyen nagy szőre
2.MAX 60 cm körül legyen
De annyira kicsi se olyan min.35-40 cm
3.ne legyen nagy mozgásigénye
Ezek lennének a főbb dolgok.
Előre is köszönöm az ötleteket.
2020. dec. 28. 12:57
11/15 anonim válasza:
Magyarul nektek kerti dísz kell azért, mert láttátok, hogy a szomszédban is van. Én most vettem egy kőből készült németjuhász szobrot a kapuba, nektek is azt javaslom.
Igaz, nekem mellette van igazi is, de én ráérek vele foglalkozni és takarítani utána.
12/15 anonim válasza:
Ilyen kutya nem létezik. Vegyél halakat a kerti tóba, azokat csak nézegetni és etetni kell és ha elég mély a tó, túlélik a telet is.
14/15 anonim válasza:
#13, ne adj neki ilyen ötleteket, több gond van a rókákkal mint a kutyákkal :D
15/15 anonim válasza:
Rövid szőrű kutyát nem tanácsos kint tartani.Minden kutyának van mozgásigénye és naponta kell foglalkozni vele.Nem csak az udvaron elvan magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!