Nem mennek bele a kutyámba a kullancsok, valami komoly baja lehet?
Nem lehet hogy valtottatok kullancs irtot es vegre hasznal?(van amelyim hónapokig jo)
Esetleg kornyezetbeli valtozas?
Hol szedi össze azt a sok kullancsot?
Egyebkent csak megjegyeznem: TEL VAN. Nincsenek kullancsok. Ha nyar ota nem kap semmit (ez pedig csak arra vall mennyire kiraly gazdik vagytok.. ) akkor fel evig hagytatok a kutyat minden vedelem nelkul. Ezek utan MAX orulni tudsz hogy nem volt tele a kutya!
Amugy ha tényleg tele van folyamat, vagy kullancs irtot kene cserelni (mert ugy latszik a jelenlegi sz.rt se er) vagy megvizsgalni hol szedi oket össze. Mert ha kijarkal az erdobe az egy dolog, vagy setaltatas kozben. De ha a lakhelye, haza van tele, vagy esetleg valahol a kertben,az mar nagyobb problema.
Nyilván, tökre ürülök, hisz eddig mindenféle szert kipróbáltunk, de mindig hatóidőn belül kapott kullancsot. De pont emiatt is félek, mert ha egész idáig heti szinten voltak benne, akkor most kb fél éve MIÉRT nincs? Közben használtunk spotont, nyakörvet, nem mentek bele, ezért el is lett feledve, mert eddig mindig akkor néztem, amikor kullancsos lett, mindig hatóidőn belül. De most mikor néztem a noteszt, utoljára október 10-én(!) kapott egy frontline combot ! Még sincs benne! Pedig eddig nyüzsögtek benne! Ez a fura! És mivel régebben is kapott már ugyanilyen szert és akkor 2 hétig védett ezért tuti nem amiatt nem kapott 2 hónapja kullancsot, meg előtte utoljára nyár elején vmikor. Akkor még nem foglalkoztam vele, örültem, de most már nagyon fura, ezért gondoltam valami betegségre.
De ti csak oltjátok az embert, ha felelős, ha felelőtlen gazda, akkor is, mert ti mindent jobban tudtok, csak akkor adjatok választ is a kérdésemre, ha olyan nagyon okosak vagytok, hogy csak bántani tudtok mindenkit!
Az állatdokink máig volt, holnaptól janur 2-áig nincs, de 3.-án ott leszünk mindenkpp.
Írtam volna, hogy mi lett a vége, de nem fgok, úgyse érdekel senkit, meg mindenki csak hülyének néz.
Mindegyis, úgyis mindenki más is kutyab.u.z.inak hív, azért, mert szeretem a kutyámat és fontos nekem.
Panelban lakunk, lakáskutya.
Próbáltunk mindent, nyakörvek, foresto, killtix, scalibor, spotonok, frontline, advantix, tökömtudja, orvosi spray, de mindig idő előtt volt benne kullancs.
Eddig mindig amikor simogatás, vakargatás közben találtunk akkor néztem meg a noteszt, hogy mikor kapott, de mindig határidőn belül volt, most, hogy nem találkoztunk kullanccsal, egyszerűen elfelejtettük, eddig mindig a "kullancs szólt", hogy ideje újrakezelni.
kérdező nyugodj már le
tél van lehet emiatt se vannak most annyira kullancsok.
nagyon feszülsz erre inkább neked kéne vmi segítség mert ez nem oké szerintem
Eddig télen is havonta 3 kullancsa volt, te nem érted, nem én!!!
De oké lenyugsom ...
Nem is írok többet, senki sem vestz komolyan, nem is érdekel, majd megoldom egyedül, ahogy minden mást is !!!!
Kérdező nyugodj meg nincs semmi baj. Télen nincsenek kullancsok, legalább is rettentően kevés van. Nincs baja a kutyusodnak, örülj neki.
Az én kutyusaimban sem volt már kb nyár óta kullancs, makk egészségesek és ők kinti kutyák. Szóval nyugi nem kell túl reagálni.
Ha lakaskutya akkor meg foleg. Rossz helyen setaltatod. Vagy en nem is tudom.. En viszem erdobe, mezore is a kutyat megis talan 1x volt kullancsa.
Itt nem is az a lenyrg hogy kullancsos e. Hanem hogy egy lakaskutya hol szed ossze ennyi kullancsot? Nrm kéne elgondolkodni hogy merre viszitek? Mert nen hiszem hogy a varos közepén osszeszedne. Szerintem gondold ezt at.
Egyebkent meg egy kivizsgalas jot tenne neki, esetleg hívd fel a dokit.
De felesleges ezen feszengeni nert telen nem lesznek tomegevel benne kullancsok.
kérdező te értsd meg hogy télen kevés kullancs van
inkább örülnél ellek minthogy minden pervben at kívánod hogy legyen neki kullancsa azt menjetek megint orvodhoz
iostenem kérdező te beteg vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!