Ivartalaníttassam a 19 hónapos kiskutyámat?
Van egy 19 hónapos keverék 6.kg-os kutyám,eddig kétszer tüzelt és mind a kétszer álvemhes lett utána, szóval valószínűleg a többi után is az lesz:(
a maglódi orvosom 14000ért ivartalanitaná nekünk
elfogadjam??állítólag jó orvos(rutinos)(a neve:Dián Tamás)
Az enyémet is ő ivartalanította.
Hát...
Biztos jó orvos (azóta voltunk már nála többször is), de nagyon elkélne neki egy aszisztens. Elég nagy rumli, meg kosz van nála mindig, de jól megcsinálat. És olcsón.
Szerintem ivartalanítsd.
Mindenképp! Az álvemhesség nem tesz jót a kutyáknak, ráadásul a cicije elkezd tejet termelni, ami aztán ott is marad.
Az ár is korrekt. Hajrá:)
köszi szépen
az elsőnek:irok privit:kiváncsi vok a részletekre...:)
kedves első!!!létszi irj privátot vagy add meg az e-mailodat
kíváncsi vagyok a részletekre
Bocsi hogy belevau de egyikőtöknek sincs privát üzenet engedélyezve akkor hogy akartok egymásnak privit írni, ha e-mail címet sem adtok meg? :O
Amúgy mindenképp érdemes ivartalaníttatni, már csak azért is, mert az álvemhesség során pangó tej keletkezik az emlőben, ami később daganatos elváltozásokhoz vezet(het). Ismerek ilyen kutyust, mindig álvemhes volt tüzelés után, most 8 évesen lett emlő daganata. :(
kedves kérdező.
nem tudok privátot írni, mert nem látszik az emailcímed. szerintem az csak a válaszolóknál látszik. Tehát ha van valahol válaszod, akkor linkeld be (meg írd meg, hogy melyik vagy) és ott majd kiválasztom a privát üzenet opciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!