Kutyám éjjel bent alszik, de 4 órakor mindig kikéreckedik és felkelt. hogy lehetne ezt áttenni 7-8 órára?
a húgy felszárad hamar, a szart kidobjuk... én meg azt képzelem el nehezen, hogy mi a fa*****ért vagy ilyen rosszindulatú és előítéletes... egyébként sincs közöd hozzá, tökre nem tartozik sem a kérdéshez, sem közöd nincs hozzá
ilyen ajtót vasajtóra, meg 30 centis dekorált faajtóra nem lehet felrakni
na hol vannak a kutyaszakik akik itt olykor nagy mellénnyel osszák az észt?
nem csak a a kaparás, hanem mellé ilyen csukott szájas sajnáltató hangot is ad ki
ezt az egészet meg kellene szüntetni, ma fél4-kor ébresztett a hanggal, hogy ki akar menni
Mikor es hanyszor eteted? Viz mindig van előtte?
Nagytestu kutyank van, igy a kajat egyreszletben kapta del es 2 kozott, mikor hogy dolgoztam, viz egesz nap elotte, de este elvettem tole. Miutan elveszed a vizet kb masfel 2 ora utan engedd ki pisilni, es akkor birnia kell. Ha nyüszit, akkor meg nem a pisi miatt, hagyd figyelmen kivul es tiltsd le rola. Par almatlan ejszakatok igy is lesz, de hamar rajon hogy hiaba akar kimenni, nem ér el semmit a hisztivel.
se nem éhes se nem szomjas
éjjel aludni kell
ezt meg kell tanulnia
Most pofáztuk el, hogy nem engeded ki. Ez a nevelés. Pár napig nem fogtok aludni tőle, de nem engeded ki!
Egyébként elmondom hogy a kutya nem szeret az életterébe xarni hugyozni. Attól mert néha megteszi, még nem szeret. Este 10-kor még ki kell engedni egy fél órára, utána reggel 7-ig ki kell bírja. És nektek is!
este 10-kor nem akar kimenni
akkor alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!