Az normális, ha egy kilenc hetes cavalier king charles spániel minden éjjel horkol? (nem olyan túl hangosan) Hogyan kell hozzászoktatni, hogy végigaludja az éjszakákat?
Alvás előtt lefárasztás. Éjjel pedig nem reagálni a jelzéseire. Hasznos lehet a szobakennel megfelelő beszoktatással.
Ne várj azonnali eredményt.
Persze az enyem is horkol, szuszog kolyokkora ota. Ez ilyen fajta jellegzetesseg😀
Faraszd le, ne csak testileg, mentalisan is tanitassal. Tudom nagyon picikent egy furan hangzik h tanitsd de hidd el jobb elobb kezdeni. Ul, fekszik pacsi ezeket eloszor aztan majd ha tudja gyakoroljatok mindig este es esetleg probalj ujat tanitani neki.
Egyebkent olyanok mimt a kisbabak. Az elejen nehezebben aludta at az ejszakat nekem is. Sokszor jott h jatszuk.
Mondtam h Nem! Nem jatszunk menj vissza aludni!
Nagyon nem ertette de mikor mar tudta mi a nem (kb 1 het alatt rajott amugy mert setanal is mondtam neki ha rosszat csinalt) akkor fogta magat es elment vagy egyedul elvolt. Neha maszkal ugye ejszaka, nem mindig egyhelyben alszanak a kutyak. Neha jatszott magaban egy kotellel h ragta de engem speciel az ilyen kisebb zajok sose zavarta eszre se vettem szokszor.
(Nekuk egyebkent sose volt szobakennel de nagyon sokat ajanljak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!