Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Házörzésre milyen kutyát...

Házörzésre milyen kutyát ajánlotok a leírásom után?

Figyelt kérdés

Szóval.

Elég nagy kertem van. Ő lenne az első kutyám (egy cicám már van).

Mindenképpen kinti kutya lenne így olyan képzelet el akinek nagy szőrű / nem fázós illetve nem teszi tönkre a hideg az izületeit. (házból természetesen a legjobbat kapja majd!szél, nedvesség álló stb)

Szeretném ha külseje tekintélyt parancsolna és csak akkor jöhetnek be mások, ha azt a gazdi megengedi. (pl Kaukázusi)

Illetve fontos tudni hogy nem szeretnék olyan kutyát akinek mozgásigénye túl nagy. Inkább maximum "közepesen aktív" (napi 1-2óra séta) (szóval a németjuhász azért sem jó)

Mindenképpen menhely lesz, de szeretnék fajtajellegűt, ezért lesz majd fajtamentés ahol örökbe fogadunk

Köszönöm a válaszokat!

2020. dec. 27. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Enis ezt irtam megis lepontoztak.

Mint irtam: oriastestu kezdo kutyatartonak offos.

2020. dec. 28. 15:27
 12/12 anonim válasza:
Nekunk volt altatas elol befogadott 2 eves kau-nk. Az elso par honap nehez volt vele, miutan megszokta a kozeget az uj helyet, soha nem volt vele problema.
2020. dec. 28. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!