Egy 5 hónapos husky kiskutya mennyire bírja a hideget?
egy öthónapos husky vígan elvan ilyen időben...
Akinek nem volt ilyen bundás nagytestű kutyája az kérem ne okoskodjon :) Én is rettenetően sajnáltam a fél éves bernimet mikor jöttek a mínuszok, de amikor kinéztem az ablakon, és a hátára fekve, égnek álló lábakkal álmodta az igazak álmát, akkor jöttem rá, hogy ő egy alpesi kutya, nem egy simabőrű némber :) Ott a szuper ház, ami egy évben csak egyszer használ, mert minden havas, zimankós reggelen ott a nyoma a fűben, ahol az éjszakát töltötte.
Ezt a mostanit simán. Éjszakára még ajánljátok fel neki hogy bemehessen, de simán előfordulhat hogy nem fog. De ugyanígy megeshet hogy szeretne bent lenni a kutya, mert a gazdáival akar lenni, ezt is figyelembe kell venni. Ismerős huskyk szinte mind bent vannak amikor a gazdák otthon tartózkodnak, de amikor pl.alszanak, inkább kikéredzkednek.
5. nálunk a berni keverék dettó ugyanezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!