Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon tündéri kutyafajtákat...

Nagyon tündéri kutyafajtákat mutatnátok?

Figyelt kérdés
Amik nem csak kicsinek cukik hanem felnőtt korukban is. Köszi
2010. aug. 13. 09:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Csodálkozok, hogy a vizslát eddig senki nem mondta. :D

[link]

Felnőtt: [link]

2010. aug. 13. 11:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Az teljesen egyénfüggő, hogy valakinek melyik kutya "cuki". És abban a mondatban, hogy "szeretem az állatokat, ha nem támadnak" érzek némi ellentmondást. Vagyis ha "támad" akkor már nem szereted őket?
2010. aug. 13. 12:02
 23/27 anonim ***** válasza:
gondolom úgy érti, hogy amelyik kutya támad, azt nem szereti. ki szereti azt a kutyát, amelyik veszélybe sodorná az egészségét, netán az életét. nincs itt semmi ellentmondás.
2010. aug. 13. 12:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Rendben van, de ha egy kutya támad, akkor nem a kutyát nem kéne szeretnie, hanem a gazdáját, aki nem nevelte le erről vagy erre nevelte. Aki igazán szereti az állatokat az nem azt nézi, hogy mennyire szép, agreszív vagy milyen egyéb "hibája" van.
2010. aug. 14. 17:07
 25/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs igazad:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:42"

Miért is? Nem olyanokat linkeltél be amik az általam felírt tulajdonságokat bírják és nekem nem is tetszenek. Különben nem az én igazam, hanem tudományosan bizonyított, vizsgálatokkal alátámasztott tény.Csupa nekem ronda kutyát linkeltél be, ezt viszont eltaláltad:)

2010. aug. 14. 19:24
 26/27 anonim ***** válasza:

utoldónak:

"minden kutyafajta, és azokból minden kutya tud úgy nézni hogy elolvadsz. nincsenek külön fajtába sorolva hogy kik a cukik és kik a nem. minden kutya cuki".

erre a mondatodra válaszul linkeltem a képeket, hogy szerintem nem minden kutya cuki. lásd a képeket.

2010. aug. 15. 14:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Ja, félrenéztem és utána te is:)

Ezért van kinn a nevem a hsz-eimnél, azt nem én írtam hanem az előttem lévő:D

2010. aug. 15. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!