Mutatnátok (linkelnétek) ilyen videókat?
A legtöbb ember nagyon vágyik egy kiskutyára. Sokan lehetõséget kapnak arra, hogy legyen is egy kikutyájuk. Énis ezek közé az emberek közé tartozok. Tehát keresem a legmegfelelőbb kutyát a számomra. Tudom, hogy előttem már sokan feltették ezt (vagy ehhez hasonló) kérdést, ezért is szeretnék ezen egy kicsit változtatni.
Légyszíves linkeljetek olyan videókat, amelyek bemutatnak egyes fajtákat és én ezek közül majd kiválasztom azt a fajtát, amelyik a legjobb a számomra. (pl. :101 Nagykutya)
Természetesen a menhelyeken is körül nézek majd.
Köszi a válaszokat!!
Jó, hogy mondod.....el is felejtettem:
Tulajdonképpen ilyen fajta kutyákra gondoltam, amelyekre érvényesek ezek a tulajdonságok:
-Egy közepes méretű kert+1/2 órás séta+játék a kertben elég neki
-A szőrét elég heti 1/2-szer kifésülni
-Esetleg házörző, de
-Főként családi-kutya
-Ha lehet, ne legyen a pofija ráncos...........
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Rengeteg olyan fajta van, ami ezeknek a követelményeknek megfelel... Ha van konkrét, amelyik tetszik, olvass utána, videókon nem lehet olyan jól bemutatni. A National Geographicon megy/ment talán egy sorozat a fajtákról, meg mintha az Ebugattában is lett volna valami ilyesmi, de azért könyvekből, kennelek oldalairól, fajtaismertetőkből jobb képet kapsz, mint egy-egy videóról. Ha meg nem ragaszkodsz fajtához, akkor akár menhelyen is válogathatsz, az idősebb kutyákról pontosan meg tudják mondani, hogy neked való-e, míg egy kölykön nem feltétlenül látszik, hogy milyen is lesz felnőve.
Linkelni egyet tudok neked: [link] - szépen beírod a keresett fajta nevét, és válogatsz. Jó eséllyel nem bemutatóvideót fogsz találni (vagy ha igen, azt se magyarul), hanem valami cukit, vagy sportosat, vagy egy összevágott családi képalbumot, de azért lehet próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!