Mi jó egy kutyában? Miért szeretik az emberek?
Néz, liheg, csóvája a farkát és azt mondja: "vaú"
Ennek mi értelme van?
A kutya az emberiség történetének legelejétől az ember egyik legnagyobb szövetségese, társa és barátja. Ez már ösztönösen kódolva van mind a kutyákban, mind az emberekben, ezért számomra furcsa a kérdés felmerülése is.
Az, hogy vannak olyan fajták, amelyek nehezebben kezelhetőek, vagy kutya által traumatizalt emberek, az teljesen más kérdés.
neha (inkabb majdhogy mindig) a kutya jobb barat tud lenni es tobb szeretetet tud adni, mint egy embertars.
akik igy velekednek a kutyákról, mint te magad is, jobb ha nektek kutyatok nem lesz. sajnos sokan nem tudják ertekelni oket, mint a hozzad hasonlok sem
a kutya tobb egy hobbibol tartott allatnal. nem veletlen mondják azt, hogy a "kutya az ember legjobb baratja"
9. válaszoló, szerintem teljesen félreértetted a 8-as válaszát. Ő macskásként is látja, hogy micsoda kapcsolat tud lenni egy kutya, és a gazdája között, és ez tök jó. :)
Egyébként egyszer azt olvastam valahol, hogy "A kutya Isten bocsánatkérése a rokonainkért." Tökéletesen egyetértek ezzel a mondattal. :D
17-es válaszoló:
Tényleg így értettem a válaszomat. :D De még jó, hogy a látens pszichopatasághoz, mint amit a 9-es produkált itt, nem kellenek a minimum szövegértési kompetenciák sem. :) Sajnálom szerencsétlen férjét. Kutya sem való az ilyen mellé, nemhogy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!