Mennyi széklet normális egy kutyától egy nap?
Wolf of Wildernesst eszik.
Végigpróbáltuk már egy csomót régebben, Eukanuba, Brit Premium, Josera, Bosch. Azoktól ment a hasa, talán a Bosch-tól nem, de a többitől igen, de a Bosch-tól is hasmenése nem volt, de a mennyisége ugyanennyi volt akkor is.
Már nincs több tippem, mit próbáljak neki ki.
Illetve kap még Rosie's Farm konzervet is, de nem minden nap, ennek 60% hús és belsőségtartalma van. De ha kapja, ha nem, ugyanez a helyzet, szóval ez sem lehet a ludas.
Ez mind szója, laktóz és gabonamentes.
Nem tudok már neki mit kipróbálni, mert nem akarom folyton váltogatni sem.
Ha rossz minőségű tápot kapna, az magyarázat lehetne (ahogy az első írta), nálunk nagy váltás volt a kupacok mennyiségében, amikor jobb minőségű tápra váltottunk. Viszont amit most kap, arról jókat hallottam... esetleg olyan lehet, hogy valamiért a kutyád emésztőrendszerének nem jön be, de ezek szerint ez még pont jobb, mint több másik (a mi kutyánknak egyébként a magasabb fehérjetartalomtól ment egyik-másik táptól jobban a hasa).
Ha ez segít: a mi kutyánk naponta általában kétszer szokott alkotni, az előző is kétszer kakilt. Azt nem tudom, neked mi számít nagy kupacnak.
Enyémek kistestűek, de napi 3x simán kakilnak :D előfordul hogy 4x is (napi 3x sétálunk)
Josera tápot esznek, de sok félét kipróbáltunk és mindegyiktől ennyit kakiltak. Gyors az anyagcseréjük. Doki szerint teljesen egészségesek.
2, kedves kérdező, én nem azt mondtam, hogy te is szarral eteted a kutyádat, de a nagy mennyiségű, nem megfelelő színű, és állagú székletet általában ez okozza. Aztán az is lehet, hogy a minőségibb tápokból sem válik be minden kutyánál ugyanaz.
A Wolf of Wilderness nem egy rossz minőségű eledel, középkategóriásnak mondanám, én is próbáltam. A finnyás kutyámnak nem igazán csúszott, odaadtam anyum kutyájának, ő szerette is, és jó is volt nekik. Szinte az összes közép, és felsőkategóriás tápot próbáltuk már mi is. A Josera is közepes, na attól aztán tudnak jó nagy aknákat gyártani, nyilván tele van gabonával, amivel nem nagyon tudnak mit kezdeni. Ami nekünk anno bevált, az a Taste of the Wild volt, de aztán azt is megunta a kutyánk. Most pár éve már a Platinumot adom, na attól alig van végtermék. Néha el is gondolkodom, hogy ez biztosan az én 40 kilós kutyámból jött-e ki, vagy már megint a szomszéd macskái után szedem a szart. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!