Akikhez mostanában érkeztek meg az új kis családtagok, ott mennyibe kerültek a kölykök a havanese kennelekből? (2020-ra gondolok)
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy akikhez most kerültek kiskutyák havanese kennelekből, mennyiért adták a kiskutyákat?
Mi tavaly vettük a saját kicsinket, végül nem tenyésztőtől mert már akkor is csillagászati áron voltak. Igen, tudom mi a különbség a “szaporító” és tenyésztő között. Jártam már mindkét “fajtánál” és kb 6 éve kerestük a hozzánk való kölyköt. Most nem szeretnék ebbe a részbe belemenni, de aki hozzánk került kitűnő egészségnek örvend és egy angyal! :)
Szóval a “család kedvenceitől” származó kiskutya kb 30.000 huf.
Királyerdei kennel (2018) 200.000 volt, gondolom azóta több lett (?)
Domoszlói-Vadász kennel (2018) 800 eurót mondott.
Van esetleg még olyan tenyésztő, aki lelkiismeretes és 150.000 körül kínál eladásra piciket? Sajnos nekem a 200.000 feletti kölyök irreális és bármennyire is szeretnék egy társat a meglévő kicsi mellé, marad egyedül.
Ez csak információ gyűjtés, ne harapjátok át a torkom, légyszi! :)
Köszönöm szépen!
Inkabb imadkozz, hogy a szapis kutyadnak ne legyen baja, es tegyel felre az orvosi koltsegekre kesobb, ne azon gondolkozz, hogy megint szapis kutyad lesz. Koszi :)
Ennyiert nem draga, tudomasul kell venni, hogy a tenyesztoknek sincsenek ingyen a szuresek, kiallitasok, az allatok gondozasa, stb. Ez az ara, es kesz, ha draga, akkor nem kell fajtatiszta kutya, ott a menhely. Szaporitokat nem tamogatunk, akkorsem, ha nem ezt akarod hallani.
Én itt is, ahogy más helyzetben is, az arany középutat javaslom.
Ne egy putriból, férgesen, oltatlanul hozz el idő előtt elválasztott picit, de hülyeség szerintem 2-3 százezreket odaadni egy hiperszupergyőztesprémiumtökéletes kölyökért.
Mi 50 ezerért vettük 6 éve a kis picinket, a szülők törzskönyves családtagok, nem pedig egy "daffni"-k.
Persze most majd 0-ra pontoznak, de elég, ha én tudom, hogy hasznos a válaszom.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Konkrét árat, ha tudtok, írjatok!
Köszi!
#4!
Amúgy szerintem az, hogy garantáltan egészséges, nem létezik. :( mármint lehetnek szűrve, minimalizálódik a betegségre való hajlam, de csak a halál a biztos :) bár tény és való, engem is megnyugtatna a papír, hiába csak egy papír...
Kedves ötös, sehol nem írtam, hogy a havanese-em! :)
Árakat még mindig örömmel fogadok!
Köszönöm szépen!
Én 6 éve hoztam szaporítótól 35.000-ért, makkegészséges, nincs semmilyen allergiája, semmi extra.
Bolognese
Köszönöm! :)
Ha lehet mellőzzük már a lepontozást azért, mert valaki elmondja, hogy honnan van a kutyája 🙄 nem csoda, hogy alig mernek sokan kommentálni...
Legyünk már kicsit belátással egymásra.
Köszönöm szépen a kulturált és értelmes kommentelőknek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!