Két hónapos, tegnap hazahozott labrador kiskutyát egyedül lehet hagyni éjjelre aludni?
Nappal sokat játszunk vele, mikor kifárad befekszik a helyére, alszik egy nagyot. Ám éjjel egyedül van.
A tenyésztő/eladó azt mondta, nincs gond azzal ha éjjel egyedül van, meg kell szoknia. Sokat nyüszít, de azt majd kinövi megszokja azt mondta.
Mások viszont azt mondják ilyen kicsi korban ez kegyetlenség. Most akkor maradhat éjjel egyedül, vagy aludjon a lakásban?
6 os , nem Husky hanem labrador. De a többi tényleg stimmel!
10 es téged meg nem is kommentállak ásd el magad!
Az olvasni nemtudó retardált fotelszakértők kedvéért újra megismétlem:
Mivel még soha nem volt kutyánk, a tenyésztőtől/eladótól direkt egyértelműen megkérdeztük ezt, s Ö mondta nekünk hogy nincs ezzel semmi gond, megszokja, meg kell hogy szokja hogy ott az alvó helye. Elhittük neki, ezekszerint rosszul tettük, hibáztunk. Pont.
Az ilyen agresszívan válaszolók nézzenek magukba, hogy miért csak ilyen gyökér módon tudnak kommunikálni. Ha magukba néznek, lesz ott mit találni- na azzal foglalkozzanak!!
A segítő, jóindulatú válaszokat pedig hálásan köszönöm, s megfogadom!
Ne, ne, ne! Miert faj az neked, ha ott van mellettetek ejjel? Nem ettol lesz elkenyeztetett, mivel gondolom tervezitek nevelni is, tehat nem fogtok rahagyni mindent. Nem kell az agyba beengedni, csak legyen a fekhelye veletek egy szobaban, az agy mellett, hogyha nyuszit, akkor csak kaphasson egy-ket simit, aztan lehet is aludni tovabb.
Most tenyeszto, vagy elado? Nem mindegy. Bar szerintem ertelmes tenyeszto nem ad ilyen tanacsot.
Akarod mondani 60 ezer, beoltva, chipelve, törzskövvel, az állatorvosa elérhetőségével, aki mindezeket leigazolta nekem. Merthogy utána jártam.
Mielőtt hülyeségeket írsz, lehet ám kérdezni is “kisbarátom”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!