Mennyi kalóriára, illetve milyen arányú fehérje/zsír/szénhidrát bevitelre van szüksége a kiskutyának?
Zsir es a szenhidrat ugyan ugy mint az embernel ... nem annyira szukseges mint inkabb kerulendo.
Kutyanak feherje kell, rostanyag, vitaminok es asvanyi anyagok! Nem kell mas, nem kell tobb.
Kutyaknal erdemes meg odafigyelni, hogy mik a tiltott dolgok: pl. voroshagyma, csokolade, rebarbara, soska ... stb.
Nagytestu kutyanal figyelni kell, hogy ne fejlodjon gyorsan a kutya - ezert feherje es kalcium csokkentett kajat szokas adni amig pici a kutya. Nem szabad siettetni a dolgot, igy is ugy is nagy lesz a vegen.
Megneztem neked, hogy miket rendeltem akkoriban a zooplusrol ... ezeket talaltam:
-green petfood (Grainfree + InsectDog) szaraztap
-Concept for Life X-Large Puppy szaraztap
-Royal Canin Maxi Puppy nedvestáp
-Simpsons Premium Puppy Sensitive lazac & burgonya szaraztap
-Royal Canin Giant Junior szaraztap
-bosch Maxi Junior szaraztap
-Terra canis nedvestap
Elso csoportot puppy koraban hasznaltam, a masodik junor koraban volt.
Mindig keverem a nedves tapot a szarazzal es probalok neki valtozatosan adni a kezdetektol, hogy ne legyen soha problema a tapvaltas.
6+
Persze szoktam menni Fressnapf-ba is es neha az Alphazoo is jatszik, de leginkabb webshopbol rendelek.
Fressnapfban a SelectGold es a RealNature termekeket kedvelem.
Alphazoonal a Rinti a favorit nalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!