Milyen jó kutyatápot ajánlanátok?
Olyat szeretnék ami gluténmentes, nincs benne csirkehús és csirkezsír sem. Az ára kb 1300 ft/kg alatt legyen. Sajnos hiába keresgélek nem izazán találok.
Egy 5 éves 20 kg-os keverék kutyának lenne.
Előre is köszi.
El kell hogy keserítselek, jó kutyatàp nincs 1.300.- Ft/kg alatt.
Főzz neki, vagy emelj az áron. Minőségi tàpból nem esznek sokat úgysem.
Nehezen fogsz találni ilyen árban jó minőségű tápot.
Én azt tudom ajánlani hogy ha minden ilyet ki szeretnél zárni akkor barfozz az a legbiztosabb megoldás a kizárásra. A környéken sok allergiás kutya barfozik, mi is barfozunk a kutyámmal. A hús attól függ hogy hol veszed havonta nagyjából annyira jön ki mint ha prémium tápot kapna.
Igen tény, kicsit macerásabb mint ha a tápot raknál a tálba de hidd el jobb sokkal. Ha meg a barf nem opció én körbe néznék a zoopluson ott vannak jó tápok hasonló árkategóriában
Csak a szemet minosegu csirkevel van a baj ... kiprobalhatnad a kovetkezo tapot:
"A tiszta csirkehús:
A Lupo Sensitive 24/10 száraztáp garantáltan csak talajon nevelt állatokból származó csirkehúst tartalmaz. A csirkék felneveléséhez nem használnak génmódosított és növekedési hormonokat tartalmazó takarmányokat. Ezt a tényt független laborok rendszeresen felülvizsgálják ill. igazolják."
Köszi a válaszokat. Tovább keresgélve találtam egy szimpatikusat.
A real nature of wilderness táp jónak tűnik és 1500 ft/kg. Annyi még talán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!