Playgirl kérdése:
Egy nyugodt kutyafajtát szeretnék vásárolni, aki elvan a panelban. Ajánlanátok ilyet?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy kölyökként minden kutya eleven, mozgékony, rosszcsont. De gondolom azért vannak olyan kutyafajták amik felnőttként higgadtabbak, nyugodtabbak, kevésbé/nem hiperaktívak. Panelban tartanánk.
köszönöm a segítséget.
2020. máj. 22. 22:04
1/5 anonim válasza:
Francia bulldog, angol bulldog,
Bichon félék.
Egy kutya ára 120.000-től kezdődik tenyésztőtől, máshonnan nem szabad venni. (csak megjegyzem mert sokan nem tudják)
2/5 anonim válasza:
Emlékszel még Columbo kutyájára? Basset hound, na én ezt javasolnám :D vagy a francia bulldog amit már előttem említettek
3/5 anonim válasza:
Ez nem fajtakérdés. Minden kutya tud nyugodtan viselkedni, ha megtanítják rá, és minden kutya tud üvelteni is ha szeparál. Ez kicsit kevés a fajtaválasztáshoz.
4/5 anonim válasza:
Pluss kutyus? :) Nincs vele semmi gond :) Kintre-bentre, mindent kibir :)
5/5 anonim válasza:
Szeretnek egy allatot, de neee ... (rossz inditas szerintem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!