Mit tehetnék, hogy ne fosson a kutyám?
Figyelt kérdés
2 napja költözött hozzám, előtte hosszú ideig a szüleimnél lakott nélkülem. Eleinte csak puhább széklete volt aminek a vége kicsit csepegett már, de ma éjjel fullba fosik, pedig rizst adtam neki vacsorára. Kiviszem készségesen, mert felébreszt, de kikészít hogy még így is 20 percig köröz mire helyet talál. Nincs udvar, szerintem a szomszédok is ki fognak akadni lassan. 5 éves lesz lassan, de most 2-4 óránként kell kijárkálni vele mint egy kölyökkel. Tuti a stressz miatt fosik, anyummal mindent átbeszéltünk de semmi furcsát nem evett mostanság. Max a spot on hatása lehet amiben kételkedem.2020. dec. 18. 00:03
11/14 anonim válasza:
"Az imént kibírt végre 6 órát és még mindig nem kell székelnie, tehát lehet hatott a rizs."
Vagy csak kiürült az egész bele, nincs mit kifosnia.
Én kutyám gyomorbajos rendszeresen rájön a fosás-fűzabálás-hányás, ilyenkor semmit nem is akar enni, csak kefirt és csak azt kap, amíg el nem múlik, van, hogy fél nap, de volt, hogy 3 volt.
12/14 A kérdező kommentje:
Az étvágyával semmi baj, ugyan úgy viselkedik mint bármikor csak megy a hasa. Bár ma éjfél óta nem kellett neki. Ha a hét végéig sem kezd helyre jönni, akkor biztos orvoshoz viszem. Viszont míg eszik és iszik és olyan mint mindig, addig szerintem nincs okom túlaggódni.
2020. dec. 18. 19:28
14/14 A kérdező kommentje:
Nem vittel el. Hétfőn terveztem, ha addig nem javulna. Most diétázik. Egyenlőre nem volt széklete, de az hogy már jó ideje nem kell fosnia szerintem jó jel. Nincs felpuffadva sem és nem fingik. Ettől eltekintve eszik, iszik, játszik, a kedve töretlen tehát nem aggódom túl.
2020. dec. 20. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!