Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások, ti találkoztatok...

Kutyások, ti találkoztatok már ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Sétáltatom a kutyámat és egy szembejövő ember odaszól neki hogy hé cica!?

Miért érzi valaki fontosnak hogy mindenáron tapló legyen?

Egy 10kgos kistestű kutyám van.

2020. dec. 17. 07:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem .. Azt hitték rá, hogy róka, pedig csak egy megnyírt vörös spitz volt ..
2020. dec. 17. 11:17
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Biztos,h flortnek szanta... dehat ugye manapsag eleg sotlan a legtobb no. Keptelenek jot nevetni egy poenon vagy venni a lapot flortnel.

N

2020. dec. 17. 12:44
 13/26 A kérdező kommentje:

Az emberek ennyire vakok? :)

Azért az elég durva hogy galambot macskának nézik, meg róka meg ilyenek.

2020. dec. 17. 12:46
 14/26 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem azért lehetett, mert kéretlenül odaengedted hozzá a kutyádat. Én sem örülnék, ha idegen kutya odajönne szaglászni, és lám, el is húzta a lábát.

Elég paraszt módon fejezte ugyan ki magàt, de valószínűleg azt akarta, hogy vedd észre magad és hívd el a kutyát.

2020. dec. 17. 12:48
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem volt honnan elhívnom a kutyát mert egy viszonylag szűk járdán sétáltunk a kutya nem volt hosszú pórázra engedve, de ha elhaladsz valaki mellett a járdán akkor akaratlanul is közelebb kerülsz hozzá.
2020. dec. 17. 13:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
El lehet úgy is sétálni valaki mellett szűk járdán, hogy a kutya oda sem figyel a másikra. Én ezt célzottan tanítom a kutyámnak.
2020. dec. 17. 15:00
 17/26 anonim ***** válasza:
60%
Az én kutyám amúgy(a róka) azt csinálja, hogy vigyázzba vágja magát, úgy sétál, mintha nem figyelne rájuk és amint elhaladtunk a másik ember/kutya mellett, visszakanyarodik és hátulról kb 1 méteres távból utánuk szimatol :D
2020. dec. 17. 15:35
 18/26 anonim ***** válasza:
79%
Közömbösítésnek nevezik. Tanuld meg te is, és tanítsd meg a kutyádnak is. Vagy ha nem megy, akkor kerüljetek. Senki sem szereti, ha kéretlenül piszkàlja egy kutya.
2020. dec. 17. 17:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam kocogni a kutyámmal. Tudod, milyen bosszantó, amikor más odaengedi közben a kutyáját, én meg a saját kutyámon kívül még arra is figyeljek, hogy a felénk robogó blökiben ne essünk hasra? Nem beszélve arról, hogy nekem mentett kutyám van és nem tolerálja, ha más belemászik az arcába, helyreteszi a másik kutyát ilyenkor, csak akkor én vagyok a rossz gazdi, akinek nem ugrik mások nyakába a kutyája. Bocs... Bárcsak minden gazdi megtanítaná a kutyájának, hogy mások mellett közömbösen el tudjon menni. Nem megy persze egyik percről a másikra, és a nagy haverokkal több meló van ilyen tekintetben, de nagyon hasznos erre megtanítani a kutyát.
2020. dec. 17. 17:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Kölyök?

Én már hozzászoktam. Havonta köszöngetnek meg szólongatnak a kutyámnak. Alapból senki se érdekli, de a szemkontaktusra meg érdeklődésre odamenne.

Félévente lesből megsimogatja valaki. Hiába tartom közel. 1-2 méteren belül ráugranak.

Sajnos nem szeretem a konfrontációt pedig úgy kiosztanám az ilyeneket

2020. dec. 17. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!