Zooplus vagy Petnet vagy Okosgazdi vagy Abc-zoo vagy Petissimo?
Okosgazdiról nem rendeltem eddig a felsoroltak közül.
Zooplusról kb 1-2 havonta a tápot, rágcsákat, Petissimoról is tápot rendeltem régebben, de kicsit drága, és most pont olyannal etetek, ami csak zoopluson van. A másik kettőről pedig 1x-2x rendeltem kb, eddig minden megjött időben, nem volt semmi fennakadás.
1. Petnet (imádoooommm)
2. Zooplus
Többit nem ismerem
Zooplus- megbízható, saját termékei is vannak, nyomonkövethető az áru, minőségi termékek, rendszeresen rendelek tőlük(2015 óta).Minden terméknél lehet véleményeket olvasni ,fotóval, így még könnyebbé teszi a választást. Minden áru olyan, amit a képeken látsz vagy még jobb. Egyszer sem kellett visszaküldenem reklamációra terméket.
Pettissimo- megbízható,nyomonkövethető,minőségi termékek, ritkábban rendelek tőlük, többnyire olyan árut, amit a zooplusnál nem kapok meg.Szintén régóta partner, korrektek.
Petnet- nagyon korrekt csapat, véletlenül mást szállítottak ki, azonnal korrigálták és dupla mennyiséget hoztak, hibájuk elismeréseként. Valóban vevőbarát!Rendszeresen rendelek tőlük. Bár a kutya kg szerinti mennyisége szerintem sok, így viszont a nagyobb mennyiség rendelése esetén felezem.Minőségi termék, korrekt csapat!Az összetevőket is lehet egyeztetni és az egyedi kérést is figyelembe veszik. A szállítás napját is a vevő határozza meg, ami hűtött terméknél igen előnyös.
ABCzoo- talán kevesebb a választék, vannak saját termékei, még nem rendeltem tőlük, de személyesen vásároltam már és készségesek voltak.
Okosgazdi- Tőlük rendeltem, de soha többet. Abban a pillanatban, ha reklamálsz, a pénzed sosem kapod vissza! A rossz véleményeket törlik az oldalukról ( pl Facebook 3,5 értékelés), az Árukeresőn is csak a jókat hagyják jóvá(mert azt nem tudják törölni). Csak egyszer legyen reklamációd, egyáltalán nem vevőbarát! Nem megbízhatóak! Mivel nem én vagyok az első és egyetlen a környezetemben, így nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!