Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan türik a kutyát a...

Hogyan türik a kutyát a szomszédaitok?

Figyelt kérdés

Èn ma közöltem a szomszédnövel, hogy lehet,hogy lesz majd egy kiskutyánk. Erre ö azt monta, hogy halat azt igen de kutyát nem akar. Na meg még 1/4 órán keresztül nem hagyott szóhoz jutni és megpróbált "jobb belátásra" téríteni, egy nagyon kemény de még tolerálható hangnemben. Hozzá kell ,hogy tegyem neki nincs állata és nem is akar.Egy sterilizált házban él, ö maga pedig orvos. eddig nem is volt semmi problémánk- nem beszéltünk valami sokat, de az rendben volt.

Abban igazat adok neki, hogy nagyon kellemetlen neki,hogy a macskán a füre kakilt. Ezt belátom, fel is ajánlottam neki,hogy eltakarítom.

Na de hogy ilyen mértékben beakar folyásolni, Ez azért sok. Mivel egy nagyon domináns fajta ezért nagyon kiakaszt.

Szeretném mindazok válaszát akinek kutyája és szomszédja van, vagy kutyás szomszédja. elöre is köszönöm nektek.

2008. nov. 30. 20:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia, én vagyok a mudis, bocsi, hogy ilyen későn válaszoltam, nem nagyon volt időm számítógépezni. Az én kutyám szerintem nem ugat túl sokat, régebben többet ugatott, de most már nem mindig megy oda, ha pl. kukásautó jön, mert már megszokta. De a postást vagy idegen kutyát mindig ugatja. Zavaróan sokat csak akkor ugat, ha sokáig nem megy el az, amit meg akar ugatni. Pl. amikor a szomszéd kiengedi az utcára a kutyáját akkor nagyon ugatós. Az volt nagyon rossz, mikor a szomszéd házat újították fel. Nem volt elég, hogy szombaton hajnalban már dolgoztak, még az én kutyám is állandóan balhézott, de konfliktus nem volt a munkásokkal. Ha még van kérdésed, írj nyugodtan! Most elutazom, szóval ne várd, hogy rögtön írok, de amint gépközelbe kerülök, válaszolok.
2008. dec. 5. 16:37
 12/13 A kérdező kommentje:

nem baj ha napokig nem válaszolsz én sem tudok mindig itt lenni.

Lehet egy ilyen kutyát házban bent tartani?

Èn szeretném ha velünk lenne bent. Persze sétálnánk is, de jó lenne ha mi bent vagyunk akkor ö is bent van.

Hülye kérdés, de mennyit ugat egy mudi?

Választásnál lehetséges olyan hogy én egy "csendesebbet" hozok?

2008. dec. 9. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy pincsim és egy shih-tzum van a szomszédok nem rajonganak értük pedig nem is ugatnak!
2010. nov. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!