Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan türik a kutyát a...

Hogyan türik a kutyát a szomszédaitok?

Figyelt kérdés

Èn ma közöltem a szomszédnövel, hogy lehet,hogy lesz majd egy kiskutyánk. Erre ö azt monta, hogy halat azt igen de kutyát nem akar. Na meg még 1/4 órán keresztül nem hagyott szóhoz jutni és megpróbált "jobb belátásra" téríteni, egy nagyon kemény de még tolerálható hangnemben. Hozzá kell ,hogy tegyem neki nincs állata és nem is akar.Egy sterilizált házban él, ö maga pedig orvos. eddig nem is volt semmi problémánk- nem beszéltünk valami sokat, de az rendben volt.

Abban igazat adok neki, hogy nagyon kellemetlen neki,hogy a macskán a füre kakilt. Ezt belátom, fel is ajánlottam neki,hogy eltakarítom.

Na de hogy ilyen mértékben beakar folyásolni, Ez azért sok. Mivel egy nagyon domináns fajta ezért nagyon kiakaszt.

Szeretném mindazok válaszát akinek kutyája és szomszédja van, vagy kutyás szomszédja. elöre is köszönöm nektek.

2008. nov. 30. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha társasházban laksz, akkor bizony komoly akadály lehet hogy ha egy szomszéd ellenzi. Ott ugyanis csak a belegyezésükkel lehet tartani.

Egyéb helyen úgy kell tartanod, hogy a kutya nem tudjon kárt tenni az Ő tulajdonában, és akkor nem lehet baj.

Nem árt utána nézned a helyi rendeleteknek az ebtartást illetően.

Egyébként meg ha látja hogy nincs baj a kutyával biztosan megenyhül majd!

2008. nov. 30. 20:32
 2/13 A kérdező kommentje:
kertes házban élek.
2008. nov. 30. 20:33
 3/13 anonim válasza:
42%
Én teljesen megértem a nénit. Mi kertes házban lakunk, a szomszéd is, bár elég kicsi kerttel. Mégis egy hatalmas bernáthegyije van, természetesen az udvaron. Éjszakára mindig kiengedi az amugy 1m * 1m-es kis lyukából, és megállás nélkül ugat, de olyan szinten, hogy én nem hallom a tv-t a saját szobámban. Ugye ha bepörög a kutya, nem lehet tőle aludni, és kellemes dolog utána fél 6kor kelni.. :S Hiába szólunk érte, nem csinál semmit a szomszéd, legszivesebben néha ilyen hajnali 3kor átmennék, és kiráznám az ágyából a szomszédom, mert nem igaz, h. őt nem zavarja... (Már elég erős a gyanum, hogy a háza hangszigetelt...)
2008. nov. 30. 20:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Èn a mudikát társnak szeretném. Nem dobnám ki éjszakára sem. Nálunk a 2 macska is bent alszik.
2008. nov. 30. 20:47
 5/13 anonim válasza:
Hát figyelj, ha nem ugatja majd át az éjszakát, és tud tőle mindenki pihenni, akkor nem lesz oka a szomszédnak panaszkodni.
2008. nov. 30. 22:29
 6/13 anonim ***** válasza:

gondolom más is tart a környéken kutyát. az talán zavarja a szomszédodat? jó, hogy szóltál neki előre, de az ő beleegyezése nem kell hozzá. a mudik meg olyan helyesek, nem hiszem, h baj lesz vele. amíg meg nem megy át az ő portájára, ne zavarja.

nekünk is van kutyánk, idejárnak a kisgyerekek állandóan simogatni, meg az utca kedvence, éjszakára mondjuk meghülyülnek itt a kutyák és ugatnak mint a veszedelem. minket a macskák miatt utálnak...:) de sokan meg szeretik őket. ha valaki ilyen helyen lakik, sztem viselje el, h állatok vannak a környéken.

2008. dec. 1. 12:40
 7/13 A kérdező kommentje:

Mind a két szomszédunknak van kutyája. Ki nem állhassa öket. Ezért is mondtam már neki hónapokkal elötte.

Nem kéne hogy ennyire foglalkozzak vele, de még is dühít.

2008. dec. 2. 08:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem is mudim van, egyes szomszédokat nem érdekel, mások pedig imádják. Olyan nincs, aki utálja. A mi utcánkban minden 2. házban van kutya. Ha pedig bent lesz a házban, mi beleszólása van a szomszédnak?
2008. dec. 3. 13:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Köszönöm hozzászólásod. Mennyit ugat egy ilyen Mudi kutya?

A tenyésztök azt mondják, hogy nem sokat, de az internetes oldalakon, föleg a német osztrák oldalakon, azt írják, hogy kössem fel a gyatyám, mert nagyon hangos.

Nem tudom, hogy kinek van igaza.

Nálunk 2 szomszédban van kutya, ezért is ilyen dühös a szomszéd K. mert minden áron megakarja akadályozni,hogy az utolsó szomszédnak akinek még nincs, ne is legyen.

Tudom ,hogy nincs beleszólása, csak a békesség is nagyon jó. Mondjuk azért mert megpobált beleszólni nagyon feldühített, mégis cak az én életem.

Örülnék még ha 1-2 kérdésemre válaszolnál, csak ha tidöd engedi.

Köszönöm a válaszod elöre is.

2008. dec. 4. 09:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2-ét shih-tzum van akik szoktak ugatni de a szomszédokat egy csepet se érdeklik!
2008. dec. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!