Van itt olyan, akinek évekig(kb 10) noname tápot evett a kutyája? Mi lett vele?
Mi gyermekkoromban nagyon szegények voltunk, nekünk is alig jutott étel. A legeslegolcsobb tápot kapta a kutya, meg kenyér héját, és néha egynyers tojást, amitől nagyon szép volt a bundája. 14 évesen ment el, el aludt.
Azóta most először van kutyám, igyekszem jó tápot adni neki, és nagyon aggódom érte.
A mostanin kívül a család összes kutyája vagy a legolcsóbb tápot ette, vagy a konyhai maradékot (kenyér, húsleves, főzelék stb).
Mindet az öregség vitte el, a fajtájuknak megfelelő életkorban. Számokat bocsi, de most nem tudok mondani. Amúgy is kicsi voltam akkor.
A mostani, ugye már az enyém, pedig egy középkategóriás tápot kap, ami már jó nekiy de nem drága. Konyhai maradékot meg megtiltottam, ahogy a főtt csontokat is.
Amint saját lábamon állhatok majd, igyekszem barfozni.
Ja és nálunk csak kintik a kutyák (ezen is szeretnék változtatni a jövőben.)
A barátom nagyon olcsó táppal etetett mindig, Auchan, Spar, stb.. még mindig él a kutyája, 17 éves lesz lassan.
Nem támogatom, én Brittel etetem a menhelyi keverék kutyusomat, ha futja majd jobbra, akkor azzal. Meg barfozni is szeretnék, csak ahhoz nagy fagyó kell. Ő jelenleg másfél éves, mindig megdicsérik milyen gyönyörű a bundája. Kap lenmagot és napraforgó olajat is az omega 3 és 6 miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!