Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fogad szót ha nincs...

Nem fogad szót ha nincs lefárasztva?

Figyelt kérdés

7 hónapos kölyök kutyám nem fogad szót. Tudom,hogy azért,mert 4 napja nem vittem sétálni. De ettől függetlenül is szót kellene fogadnia. Egyszerűen szökne folyamatosan. Társasház,tehát nincs kerítés.

Van olyan benti játék,amivel önmagát lefárasztja?

2020. dec. 4. 10:00
1 2
 11/15 Hovarju ***** válasza:
53%

Kölyök még tele energiával. Egyedül nem fogja lefárasztani magát.

Ha veled van a lakásban taníts neki trükköket, vagy dobálj valami játékot neki és próbáld meg rávenni, hogy visszavigye hozzád. (amennyiben meg tudod tenni)

Vagy rendelj neki kemény, ehető rágni valót (bikacsök, szárított disznófül stb.) Lehet venni olyan labdát is, amit meg lehet tölteni étellel, sőt ha mondjuk ugyanezt májkrémmel töltöd meg és kicsit lefagyasztod, akkor hosszabb ideig lefoglalja.

Esetleg nem tudsz megkérni valakit, hogy legalább naponta egyszer vigye el egy hosszabb sétára?

2020. dec. 4. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
53%
1. többet kellene vele mozogni, 2. kamasz és feszegeti a határait. A kettő kombinációja nem szerencsés.
2020. dec. 4. 13:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Anya eljött ma hozzám,megkértem hozzon jutifalat játékos izét,megmutatta az eladónak és kapott is. Levitte a kutyát sétálni,most pedig 1 órája azzal az izével játszik. Legközelebb csak hétfőn este tudja elvinni sétálni,de már ez is több a semminél. Köszi a tippet
2020. dec. 4. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha szeret szaglászni, egy szimatszőnyeg is jól lekötheti egyébként.

[link]

2020. dec. 4. 14:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Éjjel s nappal,megállás nélkül szaglászik. Megrendelem ezt is:) köszönöm szépen.
2020. dec. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!