Valaki találkozott már ilyennel?
Van egy 11 hetes fajtatiszta kiskutyank. Múlt hét hétfőn jobb oldalon a kis pofijan a szája mögött rövid idő alatt kialakult egy dudor, ami sajnos nőtt, így meg kellett műteni, teli volt gennyel. Holnap veszik ki a csövet, az állatorvos nem zárta le a sebet, betett két kis csövet, már nagyon szép az az oldal. Ma délelőtt simogatom és most meg a másik oldalon van ugyanott ez a nagy dudor. Az állatorvos szerint lehet macska, mert a kertben van. De ugyanott, csak a másik oldalon?? Valaki találkozott már ilyennel? Beagle Kutya egyébként, tenyésztőtől vettük, oltás áráért.
Köszönöm a válaszokat.
Igen, azzal a kutyával, amit naponta 4-5-ször visznek ki sétàlni, azzal kevesebbet van foglalkozva, mint amelyik ki van bszva a kertbe, felé sem néznek. Aha, nyilván :D
Tenyésztős kutya oltás áráért... 200 ezernèl kezdődnek, elmondom neked fajtajellegű szaporítós keveréked van :)
Surmó vagy...
Mivel szaporítótól vetted, ezért a szülők nincsenek szűrve, bármilyen örökletes betegsége lehet, amiről nem tudni. Akár beltenyészet is lehet, ha szapi.
Nem tudom mennyit számít, de nekem az előző kutyám nyirokrákos volt, ami úgy kezdődött, hogy lett egy daganat a nyaka egyik oldalán. Aztán kb egy hét alatt lement, jött ugyanez a másik oldalon. Először azt mondta a doki hogy sérülés, beüthette, aztán a másodiknál azt, hogy allergia, elvittük az állatkórházba és ott egyből rávágta az orvos, hogy nyirokrák. Nem tudom, hogy szájra terjed-e, ez ugye nyirokcsomókra, szervekre vonatkozik, de én a helyedben elvinném kivizsgáltatni.
Egyébként nem fajtatiszta a kutyád, nem is értem miért kellett kiemelni, mert semmi jelentősége nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!