Hogyan tudnám a 13 éves vizslámat szobatisztává tenni?
Akkor megpróbálom ezt a pelenkát..
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos már nem igazán lehet.
Vesei rendben vannak? Cukra?
Ez a kettő több víz fogyasztást és több pisit eredményez.
Nekem a kutyám 15 éves korától nem volt szobatiszta . Pisilt ő lent 3x is. de felértünk és egy óra múlva biztos be pisilt. Neki a veséje rendetlenkedett,hiába kapott gyógyszert rá, úgyan úgy sokat ivott. sokat pisilt. Lakásban lakunk,de ha kertesbe laktunk volna,se tettem volna ki ez miatt a kertbe. 16,5 évet élt, szóval 1,5 évig piszok sokat takarítottunk. Vége felé már a kakit se tudta tartani. Szóval sikerült ahová sikerült. Konyhába újságra nagyjából rátudtuk szoktatni, sokszor oda pisilt,kakilt,de utolsó hónapjaiban teljesen megborult és bárhová elvégezte a dolgát. Sajnos öregedés rájuk sincs jó hatással.
De tényleg ha kertesben laktunk volna,se fordult volna meg a fejemben,hogy kirakjam.
Legfeljebb szűkítsd le a helyeket ahová mehet míg távol vagy, kutyapelenkát megpróbálhatod. Bár ha agyilag kezd megborulni úgy is mindegy lesz ahogy nálunk is,eleinte működött az egyre helyre végezze a dolgát utána már nem.
Viszont így öreg körben ilyen hidegben nem szabad kitenni. öreg kutyák nagyon tudnak fázni
Igazából nincs bajom, mert annyira nem nagy meló feltakarítani, szerencsétlen nem tehet róla..
Csak azért megkérdeztem.. köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!