13 éves kutya és 2 idétlen kölyökmacska mellé egy másik(3-7 éves) kutya gyeptelepről?
Te tudod hogy bele fér e az idődbe és a pénzedbe egy másik kutya is. Ha nem 100% ismeretlen előéletű kutyát választasz akkor lesz egy támpontod, szóval szerintem inkább közvetített kutyát keress, belőlük is van egy rakat. Az is opció hogy amíg nem vagy teljesen biztos addig szobakennelezed az újat ha nem vagy otthon. Így neki is könnyebb lesz beszokni hozzád hogy lesz egy saját kuckója ami csak az övé és néha elvonulhat.
Amúgy szerintem hülye logikád van. Új falkatagot hoznál be, idős kutyádnak egy kutyatársat ráadásul mentenél :D hol itt az önzőség?
Abszolút megértem a problémádat és egészen addig "veled voltam", amíg el nem olvastam azt a szót, hogy "panel".
Nem az a probléma, hogy "veszélyeztetnéd" az idős kutyát meg a cicákat, hanem arról, hogy szerintem egy panellakásban 2 kutya és 2 macska már túl sok.
Nem muszáj velem egyetérteni, ez csak az én véleményem, de biztosan nem tartanék ennyi állatot. Ha az idős kutyád elmegy, akkor majd ráérsz megmenteni szintén egyet a gyeptelepről.
Élvezd a jelenlegi állataidat - szeretgesd őket :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!